ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Başkanı Güler, 2018 yılı sonu itibariyle süresi dolan KDV ve ÖTV indirimlerinin yeni yılda da 3 ay boyunca devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu vurguladı.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

.

Meslek komiteleri müşterek toplantısında konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyelere verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, şehir ekonomisine öncülük etmeye devam edeceklerini söyledi.

ETO Başkanı Güler ve Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara tarafından, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin inşasında katkısı bulunanlara teşekkür plaketi takdim edildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Aralık meclis olağan toplantısı, meslek komiteleri, disiplin kurulu ve hesapları inceleme komisyonunun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Eskişehir Ticaret Odası üyesi fotoğrafçılar sorun ve taleplerini görüşmek için gerçekleştirdikleri toplantıda, korsan fotoğraf çekimi yapanların sektöre ve vatandaşlara yaşattığı mağduriyetin altını çizdiler.

Eskişehir Ticaret Odası’nın gayrimenkul danışmanlığı ve ikinci el araç satışı yapan üyelerine yönelik gerçekleştirilen toplantılarda değişen mevzuat ve yönetmelikler hakkında bilgi verildi.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen fuar ve etkinlikler şehir ekonomisine hareketlilik getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde yer alan AB Bilgi Merkezi, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 70.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, protokol, şehrimizdeki ve çevre illerdeki kurum ile kuruluşların temsilcilerinin katıldığı muhteşem törenle hizmete sunuldu.

Avrupa Birliği üyesi ülkelerin ekonomi müsteşarları ve AB Türkiye Delegasyonu yetkilileri, Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nin ev sahipliğinde, bir dizi temas ve ziyaret gerçekleştirmek üzere Eskişehir’e konuk oldu.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından Ticaret Bakanlığı nezdinde yürütülecek ESİYAK projesine dahil olan inovasyon, AR-GE, bilişim ve yazılım sektörlerindeki firmalara 3 yıl boyunca destek verilecek.

Ankara’da Eskişehir milletvekillerini ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici’yi ziyaret eden ETO Başkanı Güler, üyelerin taleplerini ileterek milletvekillerini Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin açılış törenine davet etti.

ETO Başkanı Güler, meclis toplantısında yaptığı konuşmada Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin Eskişehir Kitap Fuarı ile hizmete sunulacağını söyledi.

ETO Başkanı Güler, Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette üniversite ve özel sektör işbirliğinin hem firmalara hem de şehrin geleceğine katkı sağlayacağının altını çizdi.

Yarınlarımız olan evlatlarımızın başarıları için emek veren öğretmenlerimizin gününü en içten duygularımızla kutluyor; Başöğretmenimiz Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm  öğretmenlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 60'ıncı, 61'inci ve 62'inci dönem kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından yapımı tamamlanan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi, içinde bulunan ETO-TÜYAP Fuar Merkezi ve Koç Kongre Merkezi’yle henüz hizmete başlamadan fuarcılık alanında önemli bir rol üstlendi.

ETO’nun sağlık hizmetleri meslek komitesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilgili meslek komitesi ile sektörel sorunları görüştü.

Eskişehir Ticaret Odası her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Atatürk’ün ölüm yıldönümü için düzenlenen anma törenine katıldı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri