ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, ETO Başkanı Güler ve beraberindeki heyetle bir araya gelerek, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni ziyaret etti.

ETO’nun Şubat olağan meclis toplantısında konuşan Güler, düzenlenen fuarlar ile şehir ekonomisine hareketlilik geldiğini belirterek önümüzdeki yıllarda Eskişehir’in fuarcılıkta uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacağını vurguladı.

Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Tanıtım Grubu tarafından düzenlenen törende ETO Başkanı Metin Güler’e ödül takdim edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı’nın 23’inci Genel Kurulu toplandı.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eskişehir Mobilya, Evleniyoruz, Kozmetik ve Bakım fuarını 22-23 Şubat günlerinde 09.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altındaki Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eskişehir Mobilya, Evleniyoruz, Kozmetik ve Bakım fuarının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altındaki Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde, düzenlenen “Herkes İçin Ekonomi” başlıklı etkinlikte ekonomistler, akademisyenler, öğrenciler bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirilen konulu kısa film yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

ETO’nun otomotiv yedek parça satış ve servis hizmetleri meslek grubunda faaliyet gösteren üyelerine İstanbul Renault Mais’te eğitim verildi.

Eskişehir Ticaret Odası öncülüğünde gerçekleştirilen ve sektör temsilcileri ile dernek yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Eskişehir’in turizm stratejisinin belirlenmesi ve yatırımlarının planlaması üzerinde duruldu.

İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ın katılımı ile ETO’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ve yönetim kuruluna tebrik ziyareti gerçekleştiren Güler, zor zamanda sorumluluk üstelenen yönetim ve teknik heyete teşekkür etti.

ETO Akademi düzenlediği eğitim ve seminerlerle üyelerin ve çalışanlarının, kişisel ve mesleki gelişimlerine güç katıyor.

Akademisyen ve fotoğraf sanatçısı Şirin Gazialem’in “Günebakan” isimli sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.

ETO Başkanı Güler Ocak olağan meclis toplantısında, belediye başkanı adaylarına Eskişehir’de trafik, kentsel dönüşüm, Sanayi Çarşısı sorunun çözülmesi, Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun kurulması gerektiğini hatırlattı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobilya üretimi ve satışı yapan üyeleri İstanbul’da düzenlenen İMOB fuarını ziyaret ettiler.

Eskişehir Ticaret Odası’nın gelinlik, damatlık ve abiye sektöründeki üyeleri İzmir’de düzenlenen IF Wedding Fashion fuarını ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri İŞKUR tarafından istihdama yönelik verilen destekler hakkında bilgilendirildi.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi, 21-24 Şubat günleri arasında Ev’leniyoruz Fuarı’na, Mobilya Fuarı’na, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri