ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte ikinci kez Odunpazarı belediye başkanı olarak seçilen Kazım Kurt’u ziyaret ederek, başarı temennisinde bulundu.

ETO Akademi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi işbirliğinde gelinlik sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik düzenlenen stilistlik ve moda tasarımı eğitimini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları törenle takdim edildi.

Otomotiv, yedek parça satış ve servis hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren ETO üyeleri İstanbul’da gerçekleştirilen Automechanika Otomotiv Endüstrisi Fuarı’na geniş çaplı katılım sağladı.

Eskişehir’e temaslar ve inceleme ziyaretleri gerçekleştirmek üzere gelen Denizli Ticaret Odası heyeti, Eskişehir Ticaret Odası ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik beraberindeki heyet ile birlikte, kurumun  çalışmalarını tanıtmak ve işbirliği sağlamak üzere ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

ETO Başkanı Güler, ABD’nin Virginia Eyaletinde düzenlenen mobilya tasarım fuarında sergilediği ürün ve açtığı stantla “En iyi sunum” ödülüne layık görülen Atölye Mutfak’ın sahibi Ender Aytaşkın'a tebrik ziyareti gerçekleştirerek, plaket takdiminde bulundu.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 2019 yılı için proje teklif çağrısı yapıldı.

Yerel seçimler neticesinde görev alacak belediye başkanlarını kutlayan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, artık Türkiye’nin ve Eskişehir’in ekonomiye ve mevcut sorunların çözümüne odaklanması gerektiğine dikkat çekti.

Alina Öznur İnal Sert ve Müge Erçoban'ın 70’den fazla eserinin yer aldığı seramik sergisi ETOSANAT Galerisi’nde gerçekleşen törenle açıldı.

Mart olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Güler, İstihdam Seferberliği kapsamında verilen teşvik ve desteklerin önemine değinerek, tüccar ve sanayicilerin bu fırsattan yararlanmaları gerektiğine dikkat çekti.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri Ukrayna’nın en prestijli fuarlarından biri olan InterbuildExpo Uluslararası Yapı-İnşaat Fuarı’nı ziyaret ettiler.

ETO, ESO, ETB, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ın katılımıyla ortak basın toplantısı düzenleyerek İstihdam Seferberliği’nin önemine ve bu kapsamda işverene verilen teşvik ve desteklere dikkat çekti.

104 yıl önce Aziz Türk milleti, büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek, vatanına duyduğu sevgi ve inançla Çanakkale’de destan yazmıştır.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Bölgesel İstişare Toplantısı’nda Eskişehir’deki tüccar ve sanayicinin talep ve beklentilerini dinledi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine “İstihdam Seferberliği 2019” kapsamında yararlanabilecekleri destek ve teşvikler hakkında bilgi verildi.

ETO Başkanı Güler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel danışmanı Dugin ve beraberindeki heyet ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıda Eskişehir ile Rusya arasındaki ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi için izlenecek adımları değerlendirdi.

ETO Başkanı Metin Güler, “İstihdam Seferberliği 2019” kapsamında yeni istihdam sağlayacak firmalara maaş, prim ve vergi teşviki sağlandığını kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen SIMA Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı’na katıldılar.

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Eskişehir’deki iş insanları ile bir araya geldiği toplantıya katıldı.

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin ETO Delegeleri seçildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri