ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Başkanı Güler, mayıs olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, ekonomideki gelişmeleri değerlendirerek istihdamın artmasının önemine vurgu yaptı.

Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nden huzurevinde iftar yemeği

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü vesilesiyle ile 22 Mayıs Çarşamba günü Safiye - Gönül Bayar Huzurevi'nde iftar yemeği düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, “AB Bilim Karavanı Şehrimde” isimli projeyi Eskişehir’e taşıdı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, milli mücadeleyi başlatmak ve vatanımızı düşman işgalinden kurtarmak için Samsun’a çıkışının 100.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile hazırlanan gıda yardımları mahalle muhtarlıkları vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

ETO Başkanı Güler, imal ettiği ürünle “iF Design Award” sahibi olan ve Türkiye’de bir ilke imza atan Hammam Design Radiator’ü ziyaret ederek, plaket takdim etti.

Sektör Buluşmaları 19’da stant açan Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği desteklerini ve öğrenci programları anlattı.

Açılışından bu yana iki yıl geçen ETOMÜZE, 47 ülkeden ve Türkiye’den 100 bine yakın kişiyi konuk etti.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti, Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

Nisan olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de fuar, kongre, sağlık ve termal turizmin hak ettiği yere gelebilmesi için Hasan Polatkan Havalimanı’ndan yurtiçi uçak seferlerinin başlaması gerektiğine dikkat çekti.

ETO Başkanı Metin Güler, Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel ile gerçekleştirdiği görüşmede karşılıklı ticaretin geliştirilmesi için atılacak adımları paylaşarak, Eskişehir’deki iş insanlarına vize kolaylığı sağlamanın ekonomideki işbirliğine ivme kazandıracağını vurguladı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Nisan ayı Toplantısı, Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 99.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan sunum ile ETO üyesi firmalara Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkındaki Yönetmeliğe ilişkin bilgi verildi.

ETO, ERİAD ve BULTİŞ’in katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Bulgaristan ve Eskişehir arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesi için yapılması gereken hamleler görüşüldü.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Güler, meclis divanı, disiplin kurulu, yönetim kurulu oluşan heyet ile birlikte, Tepebaşı belediye başkanlığına yeniden seçilen Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Eskişehir 2019 Gıda Fuarı’nın açılış töreninde konuşan Güler, Eskişehir’in fuarcılıkta marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Eskişehir Valiliği ve şehrimizdeki kurum ve kuruluşların katılımıyla Turizm Haftası kapsamında düzenlenen festivale ETO da açtığı stant ile destek verdi.

ETO Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Polis Haftası dolayısıyla Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç’i ziyaret etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri