ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, kamu bankalarının konut ve tüketici kredisi faiz oranlarını düşürmesinin ekonominin gidişatı için ümit verici olduğunu belirterek, özel bankaların da kredi faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini vurguladı.

Temmuz meclis olağan toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, meslek komiteleri aracılığıyla tüccar ve sanayicinin sorunları için bir yıl içinde, bakanlıklar ve TOBB nezdinde 110 kez girişimde bulunduklarını söyledi.

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürü Yunus Ayten ve beraberindeki şube müdürleri ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek tüccara, esnafa ve KOBİ’lere sağlanan krediler hakkında bilgi verdi.

Konuk Pedal projesi kapsamında turistlerin kullanabilmesi için hazırlanan bisikletler düzenlenen törenle Eskişehir’deki 35 otele teslim edildi.

Ülkemiz üç yıl önce 15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişimi ile karşılaşmış, aziz milletimiz kararlı duruşu ve canı pahasına sergilediği mücadele ile darbecilere geçit vermemiş adeta demokrasi zaferi kazanmıştır.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin İkinci 500 Şirketi sıralamasına giren Eskişehirli firmaları tebrik ederek, destek verilmesi halinde Eskişehirli firmaların çok daha büyük cirolara ve ihracata ulaşacağını ifade etti.

Eskişehir’de konaklayan turistlerin bisiklet kullanabilmesi amacıyla ETO, Tepebaşı Belediyesi ve Corelli Bisiklet işbirliğiyle gerçekleştirilen “Konuk Pedal” projesi için protokol imzalandı.

ETO Başkan Yardımcısı Ali Koşar, Kanada Büyükelçisi Cooter ve Başkonsolosu Wimmer ile gerçekleştirdiği toplantıda şehir ekonomisi hakkında bilgi vererek, Eskişehir’in Kanada ile olan karşılıklı ticaretini geliştirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

ETO Başkanı Güler, Haziran meclis toplantısında yaptığı konuşmada seçim gündeminin sona ermesi ile birlikte Türkiye’nin asıl gündemi olan ekonomiye odaklanması ve yapısal reformları hayata geçirmesi gerektiğini vurguladı.

Aralık ayına dek Mesleki Yeterlilik Belgesi alma zorunluluğu getirilen emlak sektöründeki ihtiyaç nedeniyle, ETO AKADEMİ tarafından belge alacak sektör üyelerine eğitim düzenlenecek.

Eskişehir Ticaret Odası’nın davetiyle Eskişehir’e gelen I-MICE Uluslararası MICE Derneği’ne bağlı kongre organizatörleri Eskişehir’de incelemelerde bulundu.

Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi TOBB Türkiye Teknoloji Buluşmaları "KOBİ’ler için Dijital Dönüşüm" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen ağ kurma kokteylinde, ülkemizin önde gelen toplantı turizmi (MICE) acenteleri Eskişehirli turizmcilerle bir araya geldi, işbirliği fırsatları değerlendirildi.

Ticaret Bakanlığı ve TOBB himayesinde 81 ilde düzenlenen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliğinde Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde bugün gerçekliyor.

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

.

Ticaret Bakanlığı ve TOBB himayesinde 81 ilde düzenlenen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, 18 Haziran Salı günü Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliğinde Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, kredi kartı ile yapılan taksitli satışlar konusunda gerçekleştirdikleri girişimlerin olumlu netice verdiğini, 13 Haziran itibariyle kredi kartıyla yapılan satışlarda taksit sayısının artırılmasının ekonomiye olumlu yansımasını beklediklerini ifade etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2019 yılı bahar dönemi eğitim ve seminer programı tamamlandı.

ETO Başkanı Güler, Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Olling ile gerçekleştirdiği toplantıda karşılıklı ticareti geliştirmek ve işbirliği yapılabilecek sektörleri tespit etmek için istişarede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü kapsamında düzenlediği iftar yemeğinde Eskişehir’in iş dünyasını bir araya getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri