ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte Alpu, Mihalıççık, Günyüzü, Sivrihisar, Beylikova’da belediye başkanları ve kaymakamlarla bir araya gelip ilçelerin ekonomisine dair istişarede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası’nın yolcu ve yük taşımacılığı yapan üyelerine Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi ve Veri Toplama ve Analiz Sistemi hakkında bilgi verildi.

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara beraberindeki heyet ile birlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret ederek üyelerimizin talep ve şikayetlerini aktardı.

Eskişehir’de on binlerce sanatseveri ağırlayan ETOSANAT Galerisi 60.

ETO’nun eylül olağan meclis toplantısında konuşan Güler, odanın E-Oda kapsamında yürüttüğü dijital çalışmalara vurgu yaparak, yeni dijital dönüşüm uygulamaları ile üyelerinin işlerini daha da kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Japonya hükümetinin koalisyon ortağı Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi ve beraberindeki heyet ETOMÜZE’yi ziyaret etti.

Japonya hükümetinin koalisyon ortağı Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi ve beraberindeki heyet, ETO ve ESO’nun işbirliğinde gerçekleşen toplantıda Eskişehir’in iş dünyasıyla bir araya gelerek işbirliği ve yatırım imkânları hakkında istişarede bulundu.

E-Oda kapsamında birçok yeniliğe imza atan Eskişehir Ticaret Odası’nın yeni hizmeti sayesinde üyeler artık vize başvurularını odaya gelmeden web sitesi üzerinden yapabilecek.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ve beraberindeki genel müdür yardımcıları ile bir araya gelerek, tüccar ve sanayiciye uygun şartlarda kredi kullandırılması için istişarede bulundu.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin çatısı altında düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı’nın açılış töreninde konuşan Güler, fuarların üreticilere ve hizmet sektörüne katkı sağladığını vurguladı.

Kurtuluş Savaşı’nda büyük fedakarlıklara ve kahramanlıklara imza atan Eskişehir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97.

30 Ağustos zaferimizin 97.

ETO Başkanı Güler, ağustos olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, ilçelerin kalkınması için atılması gereken adımlar ve odanın yürüttüğü faaliyetler hakkında değerlendirmede bulundu.

ETO Başkanı Metin Güler, 4-8 Eylül günlerinde düzenlenecek olan Eskişehir Tarım Fuarı’na yerli ziyaretçinin yanı sıra alım heyetlerinin de katılacağını belirterek, fuar sayesinde tarım sektörüne ve şehir ekonomisine canlılık geleceğini vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte Seyitgazi, Han, Çifteler ve Mahmudiye’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde belediye başkanları ve kaymakamlarla bir araya gelerek, ilçelerin ekonomisi hakkında istişarede bulundu.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Çomaklı ve ETO Başkanı Güler’in bir araya geldiği toplantıda tüccar ve sanayiciye katkı sağlayacak alanlarda yürütülebilecek projeler görüşüldü.

Üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramını yürekten kutlar; bayramın güzelliklerinin ve bereketinin Eskişehir’de ve ülkemizde daim olmasını dileriz.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi ve AIESEC Eskişehir işbirliğinde 7 ve 8 Ağustos 2019 tarihlerinde Vehbi Koç Kongre Merkezinde “AB Üyelik Sürecinde Kadının Rolü” isimli etkinlik düzenledi.

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’ndeki 7-12 yaş yaratıcı drama sınıfındaki çocuklar ETOMÜZE’yi ziyaret edip, Eskişehir’in geçmişi, ticaret ve sanayi tarihi hakkında bilgi aldı.

Madencilik sektöründe üç meslekte sınav ve belgelendirme hizmeti veren Türkiye’deki tek kuruluş olan ETO-METSEM, ilk belgelendirmesini Magnesit A.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri