ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehirspor’un olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan olarak seçilen Mustafa Akgören ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

ETO’nun kasım olağan meclis toplantısında konuşan Güler, kongre ve fuar turizminde Eskişehir’i marka şehir yapmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

ETO Akademi tarafından kişisel gelişim seminerleri kapsamında düzenlenen ve Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen seminer yoğun ilgi gördü.

ETO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Koşar, İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Juan González Barba ile bir araya gelerek Eskişehir ve İspanya arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve şehre yeni yatırımlar kazandırılması hakkında istişarede bulundu.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altındaki Vehbi Koç Kongre Merkezi, Ölü’n Bizi Ayırana Dek isimli oyun ile tiyatro severleri konuk etti.

Eskişehir İnşaat Fuarı kapsamında şehrimize gelen Bulgar-Türk İşadamları Derneği 115 firma ile birebir görüşme gerçekleştirerek işbirliği zemini oluşturdu.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Rumeli İş İnsanları Derneği ve Bulgar-Türk İşadamları Derneği havacılık, yapı, beyaz eşya yan sanayi ve endüstriyel tasarım alanında işbirliği yapmak için bir araya geldi.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altında Tüyap tarafından düzenlenen Eskişehir İnşaat Fuarı protokol ve iş dünyasının katıldığı törenle açıldı.

81 yıl önce hayata gözlerini yuman, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmenin acısını ilk günkü gibi derinden hissediyoruz.

Türk resim sanatı ve edebiyatının usta ismi Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun sergisinin açılışı ve torunu Sabahattin Rahmi Eyüboğlu’nun konuk olduğu söyleşi ETOSANAT Galerisi’nde gerçekleşti.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile ETO’da gerçekleşti.

ETO’nun Ekim olağan meclis toplantısında konuşan Güler, kongre ve fuar turizminde Eskişehir’i Türkiye’nin ilk beş şehri arasına taşımak için çalıştıklarını söyledi.

Aziz Türk milleti olarak,  cumhuriyetimizin 96.

İlk etkinliğini radyo programcısı ve stand-up sanatçısı Mesut Süre ile gerçekleştiren Vehbi Koç Kongre Merkezi düzenleyeceği etkinliklerle Eskişehir’in kültür sanat hayatına yeni bir boyut kazandıracak.

Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı, Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı törenle başladı.

TOBB’a bağlı odalar, Eskişehir’in iş dünyası ve sendikalar yaptığı ortak açıklamada Barış Pınarı Harekatı’na destek vererek Türkiye’nin ve Mehmetçiğin sonuna kadar yanında olduklarının altını çizdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın, grafik tasarım, mimarlık, reklamcılık ve animasyon sektöründe faaliyet gösteren üyeleri bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen İstanbul Bienali’ne konuk oldu.

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobilya imalatı ve satışı yapan üyeleri İstanbul’da düzenlenen 22.

Türkiye-AB İlişkileri Dışişleri Bakan Yardımcısı, Avrupa Birliği Başkanı ve Büyükelçi Faruk Kaymakcı, ETO ve ESO’nun işbirliğinde düzenlenen toplantıda Eskişehir’in iş dünyası ile bir araya geldi.

Arçelik, ETO Akademi’nin 2019-2020 sezonunda yürüteceği eğitimlere “Resmi Destekçi” oldu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri