ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın gelinlik, damatlık ve abiye sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İzmir IF Wedding Fashion fuarına konuk oldu.

Elazığ'da meydana gelen deprem dolayısıyla bölgeye yardımlarını ulaştırmak isteyen üyelerimiz için TOBB işbirliğiyle yardım kampanyası başlatılmıştır.

ETO Başkanı Metin Güler Elazığ'daki deprem nedeniyle taziye mesajı paylaştı.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde ikinci kez düzenlenen gıda fuarı protokolün katıldığı törenle başladı.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen Geleceğe Değer Katan Liderler Ödül Töreni, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ın yanı sıra protokol ve iş dünyasının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

ETO Başkanı Metin Güler ile sektörün sorunlarını görüşmek için bir araya gelen telekomünikasyon ve bilişim alanında faaliyet gösteren firmalar kredili cep telefonu satışlarında taksit sayısının düşürülmesinin sebep olabileceği olumsuzluklar üzerinde durdu.

Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi arasında eğitim ve araştırma, akademik destek, danışmanlık ve proje hazırlamada işbirliği için protokol imzalandı.

Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi başkanlığına yeniden aday olan Serdar Çavdar ve ekibi ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek yeni dönem için planladıkları çalışmaları paylaştı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilecek olan yerli otomobilin 26’ıncısına talip olduklarını ifade etti.

2020'nin sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, bol kazançlı bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı içtenlikle kutlarız.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Aralık meclis toplantısında 2019 yılında Eskişehir ekonomisinin performansını değerlendirerek, büyümek ve rekabet edebilmek için ihracatın ve dijitalleşmenin önemine değindi.

ETO Başkanı Metin Güler, şehrin sanat hayatına sağladığı katkı dolayısıyla Eskişehir Sanat Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Eskişehir Ticaret Odası, Tepebaşı Belediyesi ve Corelli Bisiklet işbirliğinde geliştirilen "Konuk Pedal" projesi, QM Awards 2019 ödül töreninde İnovasyon Özel Ödülü'ne layık görüldü.

ETO Başkanı Metin Güler’in Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Paula Leal da Silva ile gerçekleştirdiği toplantıda karşılıklı ticareti geliştirmek için atılması gereken adımlar değerlendirildi.

11 Aralık 2018’de hizmete sunulan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi bir yıl içinde 8 fuar ve onlarca toplantı, kongre, seminer ve etkinliğe ev sahipliği yaptı.

ETO Başkanı Metin Güler, Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Kurbanychbek Omuraliev ile bir araya gelerek karşılıklı ticareti geliştirmek için yapılması gerekenleri değerlendirdi.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde 2.

ETO’nun ihracat yapan ve ilk defa ihracat yapacak olan üyelerine devlet tarafından verilen destekler hakkında bilgi verildi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulu, meclis divanı ve meclis üyelerinden oluşan heyeti bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirmek üzere Eskişehir Ticaret Odası’nın konuğu oldu.

Rol aldığı filmler ve stand up gösterileriyle adından sıkça söz ettiren Doğu Demirkol, Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri