ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

CHP Eskişehir Milletvekili Süllü’nün gerçekleştirdiği ziyarette konuşan ETO Başkanı Güler, küçük ölçekli ETO üyelerinin kira, personel, elektrik, doğalgaz ve vergi muafiyeti, sicil affı konusunda devletten destek beklediğini belirterek, bu talepleri ilgili bakanlıklara aktarmak üzere TOBB’a ve Eskişehir milletvekillerine rapor halinde ilettiklerini söyledi.

ETO Başkanı Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı paketinin virüs salgınının ekonomideki olumsuz etkilerini azaltacağını, ticaret ve sanayinin sürdürülebilirliğine katkı sağlayacağını belirtti.

Eskişehir’de odalar, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin başkanları şehrin sorunlarını çözmek için ortak hareket etmek adına kurulan iş konseyini imzaladılar.

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’deki alışveriş merkezleri ve işyerlerinde dezenfekte çalışmalarının artırıldığını ve gerekli önemlerin alındığını, gıda stoklarının ve temel ihtiyaç maddelerinin de yeterli olduğunu belirterek, panik yapacak bir tablonun olmadığını vurguladı.

ESKAM ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde oluşturulan rapor ile ülkemizde ve Eskişehir’de son on yılın kadın girişimci verileri ve ekonomideki dağılımı anlatıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de son zamanlarda türlü bahane ve isimlerle çadır altında satış yapanlar sebebiyle tüccar ve esnafın mağdur olduğunu söyledi.

Odalar, STK'lar ve sendikalar ortak düzenledikleri basın toplantısı ile Suriye’ye tepki göstererek, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve devletimize destek mesajı verdi.

İslam alemi olarak Regaib Kandilini kutladığımız mübarek bir gecede, Suriye İdlib’ten gelen haberler sebebiyle millet olarak üzüntüye boğulduk.

Doç.

Eskişehir Ticaret Odası, ESTÜ Basket Fest’in finalinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü mağlup ederek şampiyonluk kupasına uzandı.

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde ikinci kez düzenlenen 2.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu, Eskişehir Ticaret Borsası ve Eskişehir Sanayi Odası’nı ziyaret ederek faaliyetleri ve planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Dr.

Fuarlara, kongrelere ve birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin son konuğu Harem Kabare isimli tiyatro oyunu oldu.

TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin yeni başkanı Elif Gürkaynak oldu.

ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret eden Filistin-Türk İş adamları Derneği heyeti Eskişehir’deki yatırım fırsatları hakkında bilgi aldı.

TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Altuntaş ve beraberindeki heyetin ziyaretinde konuşan ETO Başkanı Güler, şehrin sorunları için odaların ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinin önemine değindi.

ETO Başkanı Metin Güler, sektörel sorunlarını ve taleplerini görüşmek üzere sürücü kursu hizmeti veren üyelerle bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ocak olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Güler, Eskişehir’in ve üyelerin sorunlarının çözümü için takipçi etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın meclis, meslek komiteleri ve üyelerinin desteğiyle hazırlanan 17 ton kuru gıda, bakliyat ve ayni yardım Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere gönderildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri