ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Sağlık Bakanlığı, iş hayatında alınması gereken tedbirler bakımından ETO üyelerini de çok yakından ilgilendiren Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi yayınladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın öz kaynaklarını seferber ederek Denizbank aracılığıyla kullandırdığı Nefes Kredisi’ni 35.


Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal kurtuluş savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101’inci yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası, koronavirüs salgını sebebiyle geçici olarak kapanan üye iş yerlerinde çalışanlara 225 bin lira tutarında gıda yardımı yaptı.

Video konferans aracılıyla yapılan TOBB İç Anadolu Bölge Odaları İstişare Toplantısı’na katılan ETO Başkanı Metin Güler, ihracatta yaşanan sorunları dile getirdi.

Evlatlarını sonsuz sevgi, şefkat ve bin bir emekle büyüten, çocuklarının her daim yanında olan annelerimizin gününü içtenlikle kutlarız.

Odamız tarafından çiçek satışı yapan iş yerlerinin Anneler Günü'nde açık kalması için yürütülen girişimler olumlu sonuç verdi.

Emek veren ve ülkemiz için üreten tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; Eskişehir ve Türkiye’ye kattıkları değer için tüm çalışanlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

ETO Başkanı Metin Güler’in daha önce ısrarla dile getirdiği ve tacir statüsündeki işletmelerin de yararlanmasını talep ettiği İşe Devam Desteği kapsamındaki kredilerden artık Eskişehir Ticaret Odası üyeleri de faydalanabilecek.

ETO Başkanı Metin Güler, koronavirüs salgını sebebiyle mağdur olan üyeler için talep ettikleri 50 bin lira üst limitli Nefes Kredisi’nin 27 Nisan 2020 itibariyle başladığını bildirdi.

Eskişehir Ticaret Odası'nın COVID-19 tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Kurtuluş savaşımıza ve ülkemizin geleceğine yön veren Türkiye Büyük Millet Meclisimizin  kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

ETO MECLİS TOPLANTISINDA KORONAVİRÜS SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, video konferans olarak yapılan meclis toplantısında koronavirüs salgını sonrasında odanın yürüttüğü çalışmalar, TOBB Nefes kredisi, hayata geçen ve geçmeyi bekleyen talepler hakkında bilgi verdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, kredi kullanmak için bankalara başvuran tüccarlara zorluk çıkarıldığını belirterek, bankaların bu zor günde cebini değil ülkenin geleceğini düşünmesi, ticaret erbabının yanında olması gerektiğini söyledi.

GÜLER: “ESKİŞEHİRLİ TÜCCARIN SESİNE KULAK VERİLMELİ”

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TOBB Başkanı M.

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de ilan edilen sokağa çıkma yasağı kapsamında fırınların ekmek tedariğine devam edeceğini duyurdu.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin sağlığını korumalarına yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak 50 bin adet maske dağıttı.

Eskişehir Ticaret Odası, koronavirüs sebebiyle yoğun tempo altında çalışan sağlık personeline baklava ikramında bulundu.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de tehdit eden COVID-19 salgını yayılmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler yaptığı açıklamayla Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin ekonomik beklentilerini açıkladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri