ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Başkanı Metin Güler, market zincirlerinin A’dan Z’ye her ürünü satması sebebiyle tüccarın mağdur edildiğini, bu haksız rekabetin son bulması gerektiğini vurguladı.

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİĞİMİZİN ZAFERİDİR

15 Temmuz 2016 tarihi milletimizin demokrasi zaferlerinden biridir.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ile birlikte Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek, Eskişehir’in yüksek hızlı tren üretiminde rolü hakkında değerlendirmede bulundu.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında Eskişehir’inden 4 firmanın yer alması hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Güler,  Eskişehir’in daha iyisini başarabilecek potansiyeli olduğunu belirterek, yaratıcı sektörlerde yeni yatırımlara, AR-GE ve inovasyona ağırlık vermek gerektiğini vurguladı.

ETO tarafından ATAP işbirliğiyle hazırlanan, Eskişehir İnovasyon, Yazılım ve AR-GE Kümelenmesi projesi, Ticaret Bakanlığı tarafından desteğe değer bulundu.

TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, kurulun gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ETO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile TOBB Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası yürüttüğü girişimlerle ve öz kaynaklarını seferber ederek, COVİD-19 salgınından olumsuz etkilenen üyelerine kamu bankaları ve Denizbank aracılığıyla toplam 76 milyon 812 bin 500 TL kredi sağladı.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından 2016 yılından bu yana düzenlenen ancak COVİD-19 salgını sebebiyle ara verilen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları yeniden başladı.

ETO Başkanı Güler, ekonomide görülen kısmi toparlanma nedeniyle ekonomi çevrelerindeki beklentinin aksine politika faizinin sabit tutulmasının, ekonomik toparlanmanın en önemli unsuru olan pozitif beklentilere hizmet edeceğini belirtti.

ETO Başkanı Güler, Meclis Başkanı Ara ile birlikte görevine yeni başlayan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

COVİD-19 salgını sebebiyle ziyarete kapatılan ETOMÜZE konukların güven içinde ziyaret edebilmesi için alınan sağlık tedbirleriyle birlikte yeniden hizmete sunuldu.

ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet yağış nedeniyle maddi hasar oluşan sanayi sitelerinde incelemelerde bulundu.

Eskişehir’deki görev süresi sona eren Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Ticaret Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

ETO ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve gıda başta olmak üzere bir çok sektörde çalışanların edinmek zorunda olduğu Hijyen Belgesi için eğitimler kaldığı yerden devam ediyor.

ETO Başkanı Güler, açıklanan tablonun olumlu gözüktüğünü ancak pandeminin işgücüne olan etkisini tespit etmek için henüz erken olduğunu vurguladı.

ETO’nun gelinlik, düğün salonu, organizasyon, yeme içme hizmetleri ve çeyiz sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Covid-19 salgını sebebiyle yaşadıkları sorunları ve taleplerini Başkan Metin Güler’e iletti.

ETO Başkanı Güler, Denizbank şube ve ilçe müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda üyelerin kredi taleplerine daha kısa sürede yanıt verilmesinin önemine dikkat çekti.

ETO Başkanı Metin Güler, kamu bankalarının hazırladığı kredi paketlerinin konut satışlarına katkı sağlayacağını, tüketicinin alım gücünü artıracağını ve bu sayede ticaretin canlanacağını dile getirdi.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Eskişehir Ticaret Odası’nın mayıs ayı meclis toplantısında ETO Başkanı Güler, odanın yürüttüğü faaliyetler ve üyelere sunulan kredi imkanı hakkında bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri