ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin uygun fiyat ve ödeme koşuluyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla Halkbank ile de işbirliği yaptı.

Eskişehir Ticaret Odası, Özel Anadolu Hastanesi ile yaptığı anlaşmayla PCR Test Merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

2021 yılının başarıyla, sağlıkla ve bereketle geçmesi temennisiyle; üyelerimizin ve hemşehrilerimizin yeni yılını içtenlikle kutlarız.

ETO BAŞKANI GÜLER’DEN 2020 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Aralık meclis toplantısında Eskişehir ekonomisinin 2020 yılı performansı hakkında bilgi veren Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, geride kalan yılın zorluklarla geçtiğini belirterek, pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte 2021 yılının ikinci çeyreğinde ticaretin canlanmasını umduğunu dile getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ziraat Bankası ile imzaladığı protokol sayesinde tüccar ve sanayicilere ayrıcalıklar sağlayan Bankkart Başak Tedarik Zinciri’nin tanıtım toplantısı ETOTV aracılığıyla gerçekleştirildi.

Ziraat Bankası ile imzalanan protokol neticesinde ETO üyeleri, Bankkart Başak Tedarik Zinciri aracılığıyla ile 18 aya varan vadelerle ürün satın alabilecek.

ETO üyelerinin geçmiş döneme ait aidat borçlarını faizsiz olarak ödeyebilecekleri yapılandırma süreci için müracaatlar başladı.

İmmun plazma bağışında bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Covid-19 virüsünü yenen herkesi immun plazma bağışına davet etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, COVID-19 önlemleri kapsamında işletmeleri geçici olarak kapatılan ya da kısıtlanan işletmeler için mücbir sebep ilan edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

SAYIN ÜYEMİZ, ODAMIZIN MESAİ SAATLERİ, PANDEMİ SÜRECİNİN ETKİLERİNİ DÜZENLEYEBİLMEK AMACIYLA HAFTA İÇİ HER GÜN 09:00 - 12:00 , 13:00 - 17:00 OLARAK DÜZENLENMİŞTİR.

ETO Başkanı Metin Güler, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla Eskişehir İl Ambulans Servisi Komuta Merkezi’ni ziyaret ederek, fedakarlıkla görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Kasım ayı enflasyon oranına ilişkin değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Güler, Merkez Bankasının fiyat istikrarına ilişkin attığı son adımların henüz piyasaya yansımadığını belirterek; enflasyona yönelik tespitlerin doğru yapıldığını, tüccar ve sanayiciler olarak Merkez Bankası’nın gelecekteki adımlarıyla fiyat istikrarının sağlanmasını beklediklerini kaydetti.

ETO ve Anadolu Üniversitesi tarafından imzalanan protokol ile Aşçılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Emlak Yönetimi, Pazarlama, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencileri son dönemlerinde ETO üyesi işletmelerde staj yapacak.

Restoran, kantin, lokanta sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek durum tespiti yapan ETO Başkanı Metin Güler; devletin desteği olmadan hizmet sektöründeki firmaların mevcut şartlarda birkaç ay içinde kapanabileceğini ve on binlerce çalışanın mağdur olabileceğini söyledi.

Son günlerde ilimiz yerel gazetelerinde S.

Şehir merkezinde faaliyet gösteren üyelerin ve üye işyerlerinde çalışanların talepleri doğrultusunda Eskişehir Ticaret Odası Taşbaşı PCR Test Merkezi hizmete sunuldu.

ETO Başkanı Metin Güler, COVID-19 salgınının engellenmesi kapsamında alınan tedbir ve kısıtlama kararının yerinde olduğunu ancak işletmesi geçici olarak kapanan ve faaliyet süresi kısıtlanan tüccar ve esnafa destek sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Yerleşkelerinde ve birimlerinde üst düzey sağlık tedbirleri uygulayan Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir’in Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip en büyük meslek kuruluşu oldu.

ETO Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanışının 82.

82 yıl önce ebediyete intikal eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmenin üzüntüsünü bugün bile yürekten hissediyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri