ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Yarın itibariyle mesai saatlerimizi normalleştiriyoruz! Odamızdan, 08:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet alabilirsiniz.

Haziran meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, üyelere oda tarihinin en büyük finansman desteğini sağladıklarını belirterek, kısıtlama döneminde ticaret erbabının daha fazla mağduriyet yaşamaması için çalıştıklarını söyledi.

ETO Başkanı Metin Güler, Tornacılar, Oto Tamirciler, Küçük Sanayiciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı ile TEKSAN Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı’yı ziyaret ederek bölgede faaliyet gösteren üyelerin talep ve beklentilerini istişare etti.

ETO Başkanı Metin Güler, gündemde olan Kurban Bayramı tatilinin uzatılması halinde sahil şeridi dışındaki tüm şehirlerde ticaretin kesintiye uğrayacağını belirterek, bayram tatilinin uzatılmasının sahil şeridi dışındaki tüm şehirlerde toparlanma mücadelesi veren tüccara ve esnafa zarar vereceğini kaydetti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Dünya Çevre Günü kapsamında anasınıflarında ve ilkokullarda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak düzenlenen İkili İş Görüşmelerinde 4 günde toplam 633 kez toplantı gerçekleştirildi.

ETO Başkanı Metin Güler ve Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Endüstri fuarında stant açarak şehrin endüstriyel potansiyelinin ortaya çıkarılmasına destek olan Eskişehirli firmalara teşekkür etti.

ETO, Eskişehir OSB ve Tüyap işbirliğiyle ve Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak düzenlenen İkili İş Görüşmeleri ilk günden itibaren Eskişehirli sanayicilerin yoğun ilgiyle karşılandı.

Türkiye’nin havacılık, savunma ve makine ve endüstri alanındaki milli gücünü buluşturan Eskişehir Endüstri Fuarı ETO- Tüyap Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde başladı.

Yeniden kapanmaların önüne geçmek ve iş yerlerinde Covid-19 virüsünden korunmanın önemine dikkat çekmek amacıyla Eskişehir Ticaret Odası tarafından lokanta, kafe ve restoranlara 5000’den fazla maske dağıtıldı.

TOBB Nefes Kredisi için anlaşmalı bankalara müracaatların başladığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, pandemi sürecinde odanın sağladığı finansal desteğin 100 milyon lirayı aştığını kaydetti.

Eskişehirli sanayiciler, 9-12 Haziran tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında ülkemizin savunma sanayii devleriyle işbirliği zemini oluşturabilmek için ikili iş görüşmeleri yapacak.

ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer alan Eskişehir merkezli firmaları ve Eskişehir’de tesisleri bulunan şirketleri başarılarından dolayı kutladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen mayıs meclis toplantısında, oda tarafından yürütülen faaliyetler ve gündeme dair değerlendirmede bulunuldu.

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızı düşman işgalinden kurtarmak ve milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkışının 102’inci yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

Üyelerimize önemle duyurulur! Kontrollü normalleşme kapsamında Odamızın mesai saatleri, 17 Mayıs-1 Haziran günleri arasında hafta içi her gün 09:00 - 12:30 / 13:00 - 16:00 olarak düzenlenmiştir.

Salgının gölgesinde ve sevdiklerimizden uzakta da olsa Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Eskişehir Ticaret Odası pandemi nedeniyle kapanan işletmelerin çalışanları için 3’üncü kez gıda yardımı sağladı.

Sayın Üyemiz,

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre kentimizde yapılan uygulama tüm Türkiye’ye genişletilmiş ve e-devletten belge alınması konusunda yaşanan mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla bir dizi düzenleme hayata geçirilmiştir.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri