ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



YENİ YILDA ESKİŞEHİR’İN FARKINI HİSSETTİRECEĞİZ

Şehrimizin en güçlü ve köklü camiası Eskişehir Ticaret Odası olarak yeni yılı, yeni bir yönetim ve yeni hedefler ile karşılıyoruz.  Bu nedenle 2014 yılı için daha heyecanlı ve coşkuluyuz.

Gelecek yıl şüphesiz ki önceliğimiz tüccar ve sanayicilerimiz olacak. Yeni pazarlara ulaşmak,Eskişehir’in markalarını küresel ekonomide artırmak için gayret göstereceğiz.

Eskişehir’in sahip olduğu fırsatları değerlendiren, etkin, bölge ekonomisinin öncülüğünü hedefleyen bir anlayış sergileyeceğiz. KOBİ’lerimize yönelik projeler gerçekleştireceğiz. Girişimciliğe her zamankinden daha fazla özen gösterecek,Eskişehir’in bu noktadaki farkını hissettireceğiz.

Tüm kurum ve kuruluşlarla Eskişehir’in geleceği için ortak paydada buluşarak, fikir üreterek,tüccar ve sanayicilerimize yol göstereceğiz. Umut ediyorum ki yeni yılda Eskişehirli tüccar ve sanayicilerimizin başarıları konuşulacak.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm üyelerimizin, camiamızın ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya bereketli, sağlıklı, güzel bir yıl dilerim. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri