ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’DA YENİ BAŞKAN METİN GÜLER

Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına Metin Güler, Başkan Yardımcılığı görevine ise Süleyman Kutlu ve Halil İbrahim Ara seçildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nda yeni yönetim kurulu üyelerinin seçilmesinin ardından ilk toplantı gerçekleştirildi. Buna göre yönetim kurulu tarafından Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına Metin Güler seçildi. Başkan yardımcılığı görevini ise Süleyman Kutlu ve Halil İbrahim Ara’nın yürütmesine karar verildi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler yaptığı ilk açıklamada, ETO’da yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, “Yönetim kurulumuz güvendiler, teveccüh gösterdiler.Eskişehir Ticaret Odası başkanlığına layık gördüler. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eskişehir ekonomisinin yükselişini inşa edeceğiz

Eskişehir Ticaret Odası’nda yükselen hizmet kalitesine dikkat çeken Güler, “ Üyelerimize ve şehrimize sorumluluğumuzun bilincinde olarak hizmete etmeye devam edeceğiz. ETO’yu tüm kurum ve kuruluşlarımızla ile işbirliği içinde, dayanışma kültürü ile temsil edeceğiz. Bizim güvencemiz yönetim kurulu olarak daha önce başardıklarımızdır. Eskişehir gibi yürekli, Eskişehir gibi enerjik, üretken bir şehre yakışan bir Ticaret Odası hayalini gerçekleştirdik. Bundan böyle de, bu temellerin üstünde Eskişehir ekonomisinin yükselişini inşa edeceğiz. Hizmet kalitemiz beklentileri aştı ve çok gelişti. Bu hedefte, şüphesiz ki önceki yönetim kurulu başkanımız Harun Karacan’ın çok büyük emeği var. 5 yılı aşkın gayreti, vizyonu var. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyor, seçmiş olduğu yolda muvaffakiyetler diliyoruz”dedi.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri