ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO VE ABANK’TAN KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL KREDİ

Eskişehir Ticaret Odası ve ABank tarafından, Eskişehir’deki kadın girişimcilere uygun koşullarda kredi sağlanması amacıyla protokol imzalandı. “Kadın Girişimcilere Özel Kredi” adı altında sunulacak kredi imkanı için 16 Aralık Pazartesi günü ETO Yunus Emre Toplantı Salonu’nda bir tören gerçekleştirildi. Törene Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kutlu, TOBB İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ile kurul üyeleri, ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, Perakende Bankacılık Satış Yönetimi Müdür Yardımcısı Ebru Korkmaz, ABank Eskişehir Şube Müdürü Demet Deren Hekimoğlu katıldı. 

Girişimcilik 2023 hedeflerimiz için önem taşıyor

Protokol töreninde konuşan ETO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kutlu, Eskişehir Ticaret Odası’nın girişimcilere büyük önem verdiğini vurguladı. Bu kapsamda yürütülen çalışmaların daha da artacağını ifade eden Kutlu,  “Bizler Eskişehir Ticaret Odası olarak girişimciliği, özellikle kadın girişimcilerimizin sayısının artmasını çok önemsiyoruz. Çünkü 2023 hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Girişimciliğe de bu bakış açısıyla yaklaşıyor, bu bağlamda çalışmalar yürütüyoruz. ABank’ın da kadın girişimcilerimize destek olmak noktasındaki duruşu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” şeklinde konuştu.

Eğitimler ile 35 kadın girişimci kendi iş yerini açtı

TOBB İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ise “Biz kadın girişimciler olarak ülkemizin 2023 hedeflerini milli meselemiz olarak görüyoruz. Üreterek, istihdam ve katma değer yaratarak ülkemiz ekonomisine değer katmak istiyoruz. Gayemiz,temennimiz;  Eskişehir’i ve Türkiye’yi geleceğe taşımak, şehrimizin ve ülkemizin başarılarında pay sahibi olmak.Eskişehir Ticaret Odamız bu noktada bizlere her zaman destek veriyor. Gelecek için, başarı için bizleri cesaretlendiriyor. Bugüne kadar ETO ve KOSGEB eğitimleri tarafından düzenlenen eğitimlerde 584 kişi sertifika almaya hak kazandı. 35’i kadın olmak üzere 91 girişimci kendi iş yerini açtı” diye konuştu.

Kredi kullanan kadın girişimcilere Petrol Ofisi’nde %7’ye varan indirim

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz ise ABank olarak ilk kez böyle bir anlaşmaya imza attıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.ABank’ın 21 yıllık bir banka olduğunu, bugüne kadar ticaret ve sanayiye destek verdiğini belirten Korkmaz, protokol ile kadın girişimcilere de destek olacaklarını söyledi. Kredi protokolünün kadın girişimcilere kolaylıklar ve avantajlar sunduğunu belirten Korkmaz, bu sayede Eskişehir ekonomisine de katkı sağlayacaklarını kaydetti. Protokol ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz ve Eskişehir Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kutlu tarafından imzalandı. Protokol ile Eskişehir Ticaret Odası üyesi olan kadın girişimciler, 0-60 ay vadeli, % 1.12 - %1.18 arasında değişen faiz oranı ve esnek ödeme planı ile kredi kullanabilecekler. Ayrıca internet bankacılığında sağlanan avantajın yanı sıra Petrol Ofisi’nde % 7’ye varan indirim imkanı sunulacak.  

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri