ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ MAKEDONYA FUARINA DAMGASINI VURDU

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Makedonya Üsküp 3’üncü Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılım sağlayan firmalara teşekkür plaketi takdim ettiği törende kadın girişimcilerin gösterdiği gayretin altını çizdi.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından Makedonya Üsküp 3’üncü Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılım sağlayan firmalar için plaket töreni düzenlendi. Törene TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Da Vinci Plaid Boyaları, Yasemin Tekstil Tasarım, Eskişehir Tem-Pa Temizlik İnşaat Turizm, Boss Beyaz Eşya ve Isı Cihazları firmalarının temsilcileri katıldı. Törende konuşan Başkan Harun Karacan, Eskişehir Ticaret Odası olarak özellikle şehrimizin marka ve değerlerini yurt dışında tanıtmayı çok önemsediklerini ifade etti.

 

Kadın girişimcilerimiz ülke hedeflerimiz için önem teşkil ediyor

ETO’nun küresel vizyonunu vurgulayan Başkan Karacan, düzenlenen fuarda kadın girişimcilerin stant açmasının ise memnuniyet verdiğini söyledi.  Özellikle kadın ve genç girişimci sayısının artmasının hem şehir hem de ülke hedefleri için çok önem teşkil ettiğini belirten Karacan, Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Makedonya’da Üsküp 3’üncü Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılım sağlayan girişimcilerden Süheyla Ergen, Reyya Yılmaz, Çiğdem Tenekecioğlu, Cengiz Osman Yahni’ye teşekkür plaketi takdim etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri