ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ GENÇLERİMİZ

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'nün düzenlediği Kişisel Gelişim Zirvesi'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren, başarıya giden yoldaki deneyimlerini üniversite öğrencileri ile paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'nün düzenlediği Kişisel Gelişim Zirvesi'ne katıldı. 23 Ekim Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, gençlere seslenerek "İletişime önem verin, bugün işletmelerin en büyük kaynağı çalışanlarının yaratıcılığıdır. Sizler fark yaratacak vizyona sahip olduğunuz için şuan buradasınız. Dolayısıyla bizleri hedeflerimize ulaştıracak en kıymetli hazine sizlersiniz. Buna inanmalısınız" şeklinde konuştu.

Fark yaratırsanız başarıya ulaşabilirsiniz

Başarılı olmak için öncelikle fark yaratmak gerektiğinin altını çizen Başkan Karacan, her yıl üniversiteden yüz binlerce öğrencinin mezun olduğunu, ancak farkını ortaya koyanların iş sahibi olabildiğini ifade etti. Üniversite eğitiminin yanı sıra gençlere kendilerini sosyal olarak da geliştirmeleri öğüdünde bulunan Karacan, “Eğer sadece derslerinize bağlı kalırsanız okul bittiğinde diğer mezun işsizlerin arasında olursunuz. O yüzden daha şimdiden kariyer planınızı belirlemeli, o noktada ilerlemelisiniz. Kendinizi geliştirmek için birçok fırsata sahipsiniz. Dünya ayaklarınızın altında, yeter ki isteyin, her şeyin üstesinden gelirsiniz” diye konuştu. Karacan etkinlik sonrasında Kariyer Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri