ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



YENİ KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi tarafından imzalanan protokol ile şehrimize yeni kadın girişimciler kazandırılacak.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra kurulu, ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından girişimcilerin buluştuğu Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenen g3 Forum’a katıldı. İstanbul’da TOBB, Uluslararası Girişimcilik Merkezi ve GATE Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirveye iş dünyasının çok yakından tanıdığı başarılı girişimcilerden olan Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Göktekin Dinçerler ve Hamdi Akın, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler ve Marmara Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Kal da katıldı. TOBB İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Rukizan Sızanlı gerçekleştirdiği konuşmada TOBB’un öncülüğünde ve Eskişehir Ticaret Odası’nın koordinatörlüğünde yalnızca şehrimizdeki değil iç Anadolu’daki kadın girişimcilere yol göstermeye çalıştıklarını ifade etti.

Hem şehrimiz hem ülkemiz gelişecek

Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi tarafından imzalanan protokole de dikkat çeken Sızanlı, bu sayede şehrimize yeni kadın girişimciler kazandırılacağını ifade ederek, böylece hem istihdamın hem de ülkemiz ekonomisinin gelişeceğini söyledi. Protokol kapsamında geniş çaplı eğitimler ve çalışmalar düzenlenerek yeni kadın girişimcilerin iş hayatına katılması amaçlanıyor. Yine protokol kapsamında Teknoloji ve Girişimcilik Projesi, Tekno Kadın Projesi, Paramı Yönetebiliyorum Projesi, Geleceğini Şimdi Yönet Projesi, Startup Weekend İş Fikri Yarışması’nın da hayata geçirilmesi planlanıyor. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri