ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKAN KARACAN, KAYSERİ’DE KADIN GİRİŞİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kayseri’de Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği 'Evden iş yerine bir adım Projesi'n de kadın girişimcilerle bir arayageldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kayseri’de TOBB’u temsilen 'Evden işyerine bir adım projesi' kapanış törenine katıldı. 30 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen törende Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu, Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu da yer aldı.

Kadın girişimciliğin artmasıyla 2023 vizyonuna ulaşılabilir

Törende konuşan Başkan Harun Karacan, TOBB olarak 2007 yılında Kadın Girişimciler Kurullarını hayata geçirdiklerini belirterek,başlangıçta 5 bin 500 kadın girişimci varken bu rakamın bugün 10 bin 500’e ulaştığını kaydetti. Başkan Karacan herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ancak bu şekilde 2023 vizyonuna ulaşılabileceğini ifade etti. 

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri