ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR MUŞ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İLK ZİYARETİNİ ETO’YA GERÇEKLEŞTİRDİ

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’a gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Eskişehir Muş Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Taşçı, ETO’nun şehrin bütününe katkı sağlayan ve son derece etkin bir kuruluş olduğunu söyledi.

Eskişehir Muş Kültür ve Dayanışma Derneği, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti. 25 Ekim Cuma günü ETO Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Eskişehir Muş Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Taşçı, Başkan Yardımcıları Kasım Çoban, Cesim Korkmaz, Fırat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Başkan Karacan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin sosyal etkileşimde, toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük rol oynadığını söyledi.

ETOile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız

Eskişehir Ticaret Odası olarak şehre ve ülkemize değer katan tüm kurum ve kuruluşlarla aynı paydada buluşmaya hazır olduklarını ifade eden Karacan, ortak irade ile yürütülen çalışmaların Eskişehir ve Türkiye’ye katkı sağladığını dile getirdi. Henüz yenibir dernek olduklarını ifade eden Eskişehir Muş Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Taşçı ise ilk ziyaretlerini Eskişehir Ticaret Odası’na gerçekleştirdiklerini kaydetti. Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrin bütününe katkı sağlayan ve son derece etkin bir kuruluş olduğunu belirten Taşçı, Eskişehir için ETO ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri