ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO, CUMHURBAŞKANI GÜL VE BAKAN YAZICI İLE GÖRÜŞTÜ

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,beraberindeki heyet ile birlikte, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile bir araya gelerek, Eskişehir’i ve Eskişehir ekonomisini anlattı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da bir dizi temas gerçekleştirdi.Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya gelen Başkan Harun Karacan’a ETO Heyeti de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Eskişehir Ticaret Odası’nın çok köklü bir kuruluş olduğunu vurguladı.

Eskişehir ülkemiz için çok önemli bir yere sahip

Eskişehir’in hem ülkemizin ekonomisinde hem de Türkiye’nin geleceğinde çok önemli bir yere sahip olduğunu, bu bağlamda tüccarından sanayicisine herkesin şehre daha fazla katkı sağlaması gerektiğini söyledi. İş dünyası ile sürekli bir araya geldiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tüccar ve sanayicilerin beklenti ve taleplerini dinlediğini ifade etti. Türkiye’nin 2023 vizyonu için Eskişehirli tüccar ve sanayiciler olarak gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Karacan, Eskişehir ve Eskişehir ekonomisi hakkında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bilgi verdi.

Bakan Yazıcı Perakende Yasa Taslağı hakkında bilgi verdi

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan beraberindeki ETO heyeti ile birlikte, Ankara’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile de bir arayageldi. Eskişehir Ticaret Odası’nın ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ülkemiz ticaret hayatını çok yakından ilgilendiren Perakende Yasası hakkında bilgiler verdi. Şu anda gündemde olan Perakende Yasası’nı bir an önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onaylatmayı ve bu sayede ticarette yaşanan olumsuzlukları önlemeyi hedeflediklerini kaydetti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri