ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR TİCARET ODASI VE KIRIM TİCARET SANAYİ ODASI KARDEŞ ODA OLDU

Eskişehir Ticaret Odası uluslararası işbirliği anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Daha önce 14  ülkenin ticaret ve sanayi odaları ile işbirliği anlaşmaları imzalayan Eskişehir Ticaret Odası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği'nde Kırım Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda anlaşması imzalayarak uluslararası işbirliği ağlarına bir yenisini daha ekledi.
İşbirliği anlaşmasını Kırım Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Oleksandr Basov, Eskişehir Ticaret Odası adına Oda Meclisi Divan Katibi Volkan Ay imzaladı. İmza töreninde Kırım Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Klavdiia Diakovych  Ticari İlişkilerden Sorumlu Konsolos Hryhorii Boiko, Başkatip Yuriy Torlak , Başkatip Denis Zolotarov diğer Büyükelçilik temsilcileri hazır bulundu.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile birlikte ülkemizi ziyarete gelen Kırım Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Basov, “ Ticaret ve Sanayi alanında Eskişehir Ticaret Odası'nın tecrübelerinden yararlanmak, üyelerimizin birbirleri ile olan bağlarını kuvvetlendirerek ekonomiye katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
İmzalanan kardeş oda anlaşmasından sonra önümüzdeki dönemde daha fazla bilgi paylaşmak gerektiğini belirten ETO Meclis Divan Katibi Volkan Ay, iki tarafın iş dünyası temsilcilerini bir araya getirmek konusunda oda olarak inisiyatif kullanmaya hazır olduklarını bildirdi.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri