ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO ÜYELERİ JAPONYA'DA TEKNOLOJİYİ İNCELEDİ

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin sektörel vizyonlarını ve ufuklarını  yurt dışı fuar organizasyonları ile açmaya devam ediyor. 

Tokyo'da gerçekleştirilen Japonya'nın en büyük teknoloji fuarı olan (Combined Exhibition of Advanced Technologies)CEATEC'e Eskişehir Ticaret Odası olarak katılım sağlandı. 30 farklı ülkeden 800 firmanın yer aldığı fuarda ETO üyeleri, uluslararası firmalarla bir araya gelerek, sektördeki son gelişmeleri takip etme fırsatı yakaladılar. Fuarda Eskişehir Ticaret Odası'nın ihracat yapan firmalarının yer aldığı EXPO kitapçıkları dağıtılırken üyelerimiz de stantlardaki ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buldular.             
Ayrıca T.C. Tokyo Büyükelçisi Serdar Kılıç ve T.C. Tokyo Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Musa Demir ile de görüşülerek Japonya'daki yatırım iklimi ve disiplinli çalışma şekilleri hakkında bilgi alan ETO üyeleri daha sonra Tokyo Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Uluslararası İlişkiler Birimi Proje Genel Müdürü, Başmüdürü ve Orta Doğu Sorumlusu ile birebir görüşerek yapılabilecek iş bağlantıları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri