ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ STAJ İMKANI İÇİN ETO BAŞKANI KARACAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü, 192 üniversite öğrencisine Türkiye’nin bir çok ilinde staj imkanı sağlayan Staj Destek Programı için ETO Başkanı Harun Karacan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Anadolu Üniversitesi Kariye Kulübü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Aldoğan, Eskişehir Ticaret Odası’nın Staj Destek Programı kapsamında şehrimizdeki Anadolu ve Eskişehir Osmangazi üniversitelerinde öğrenim gören 192 öğrenciye Türkiye’nin bir çok ilindeki resmi kurumlarda staj imkanı sunduğunu söyledi. Sağlanan staj imkanının üniversite öğrencilere çok faydalı olduğunu belirten Aldoğan, desteğinden dolayı Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’a teşekkür etti.

Geleceğimizi şekillendirecek öğrencilerimize desteğimiz sürecek

Başkan Harun Karacan, üniversite öğrencilerinin Türkiye’nin ve şehrimizin yarınlarını şekillendireceğini ifade ederek, Eskişehir Ticaret Odası olarak sosyal etkileşim kapsamında öğrencilerin kariyerlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Aldoğan desteğinden dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’a kulüp adına teşekkür plaketi takdim etti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri