ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO ÜYELERİNE VAKIFBANK’TAN ÖZEL KREDİ PAKETİ

VakıfBank ile imzalanan protokol kapsamında Eskişehir Ticaret Odası üyeleri uygun faiz oranı, düşük komisyon ve uzun vadede kredi imkanlarına ulaşabilecek.

Eskişehir Ticaret Odası, VakıfBank ile kredi protokolü imzaladı. ETO üyelerine uygun faiz oranı, düşük komisyon ve uzun vade imkanı sağlayan kredi protokol töreni 27 Eylül Cuma günü ETO’da gerçekleştirildi. Protokol Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan tarafından imzalandı. Törende konuşan Başkan Harun Karacan, protokol ile Eskişehir Ticaret Odası üyelerine daha iyi koşullarda kredi imkanı sunmayı amaçladıklarını söyledi. VakıfBank ile daha önce bir anlaşma yaptıklarını belirten Karacan, yenilenen protokol ile şartları çok daha uygun hale getirdiklerini ifade etti.

Düşük faiz ve uzun vadeli kredi imkanı 

Törende konuşan VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, protokolün hem VakıfBank hem de Eskişehir Ticaret Odası üyeleri için önemli olduğunu söyledi. VakıfBank olarak ülke ekonomisinin ve işletmelerin gelişmesi için gayret gösterdiklerini belirten Aydoğan, bu protokol ile de Eskişehir Ticaret Odası üyelerine özel kredi imkanı sunduklarını dile getirdi. Protokol sayesinde Eskişehir Ticaret Odası üyeleri kredi kullanmaları halinde masraf ve komisyonu 225 TL’den az olmamak üzere kredi tutarı üzerinden sadece binde 5 komisyon ödeyecekler. Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ayrıca İş Yeri Edindirme Kredilerini 0.85’den başlayan faiz oranları ile kullanabilecek. Protokol ile ETO üyelerine,  Araç Kredilerinde 5 yıl, İş Yeri Edindirme Kredilerinde 7 yıl vade yapılabilecek. ETO üyeleri 1 ve 3 aylık taksitler halinde ödeme imkanına da sahip olabilecekler. Protokol kapsamında Eskişehir Ticaret Odası üyelerine dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçenekleri de yer alıyor.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri