ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO ANTALYA’DA ESKİŞEHİR’İN YÖRESEL DEĞERLERİNİ TANITTI

Ülkemizin geleneksel ve yöresel ürünlerinin yer aldığı fuarda Eskişehir Ticaret Odası açtığı stant ile Eskişehir’in değerlerini sergiledi.

Eskişehir Ticaret Odası, Türkiye’nin en kapsamlı yöresel ürünler fuarı olan Antalya Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nda stant açarak şehrimizin lezzetlerini tanıttı. Büyük ilgi gören Eskişehir standını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan birlikte ziyaret etti. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, TOBB Başkan Yardımcısı ve Antalya TSO Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken de Eskişehir standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

Eskişehir standı büyük ilgi gördü

ETO Yönetim Kurulu’nun da katıldığı fuarda Eskişehir’den Sorkun Çömlekçilik, Simin Gümüş, Cihannuma Sanat Atölyesi, Laçin Maden Suyu, Burhan Yücel Lületaşı, Mekan-ı Cam, Cici Gıda, Metin Dekorasyon firmaları ürünlerini sergilediler. Bu sayede yurt dışı ve yurt içinden katılım sağlayan yaklaşık on binlerce ziyaretçiye Eskişehir’in değerleri ve ürünleri tanıtıldı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri