ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKANI HARUN KARACAN’IN ESKİŞEHİR’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 91. YILDÖNÜMÜ HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMESİ

Eskişehir’imiz için bugün çok büyük bir gurur ve anlam taşımaktadır. Bağımsızlık mücadelemizde önemli görevler üstlenmiş olan şehrimiz, aynı zamanda bir kahramanlık destanı yazmıştır.

Eskişehir halkı ulusal mücadelemizde büyük fedakarlıklar göstermiş, bu toprakların ebediyen Türk milletine ait olduğunu tüm dünyaya ispat etmiştir.  Eskişehirliler bağımsızlığa olan inancını, birlik ve beraberlik içinde vatan sevgisini tarihe altın harflerle yazmıştır. 

Ne mutlu ki bizlere vatanını böylesine seven ve canı pahasına savunan atalarımızın evlatlarıyız. Ne mutlu ki bizlere Kurtuluş Savaşı’mızda dönüm noktası olan Eskişehir’de yaşamaktayız.

Bizlere düşen görev ise tüccarından sanayicisine, gencinden girişimcisine Eskişehir’i 2023 hedeflerimize taşımaktır. Eskişehir Ticaret Odası olarak bu vazifenin öneminin bilincindeyiz ve gerçekleştirmek için gayret göstermeye devam edeceğiz.

Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yılında Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, tüm Eskişehirlilerin bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri