ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KKTC’Lİ GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARI ETO’YU ZİYARET ETTİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nin ziyaretinde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, KKTC’nin yaşadığı tüm ekonomik ve siyasi dayatmalara rağmen iktisadi olarak gelişmeye devam edeceğini söyledi.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi’nin davetlisi olarak şehrimize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği, Eskişehir Ticaret Odası’na konuk oldu. 27 Ağustos Salı günü gerçekleşen ziyarette, derneğin Lefkoşa, Girne, Güzelyurt’taki şubelerinin yöneticileri ve Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Özaydın da yer aldı. Ziyarette konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Akdeniz’in yükselen değeri olduğunu ve yaşadığı tüm ekonomik ve siyasi dayatmalara karşın iktisadi gelişimine devam ettiğini söyledi.

Bizler her zaman KKTC’nin destekçisi olacağız

Türkiye’nin KKTC’ye verdiği desteğin önemini de belirten Karacan, “Bizler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin her zaman yanındayız. Bağımsız bir ülke olan KKTC’nin ilelebet destekçisi olacağız. KKTC’nin yıllardan bu yana yaşadığı problemlerin en kısa sürede, Kıbrıs Türk’ünün arzu ettiği şekilde çözümlenmesini arzu ediyoruz” diye konuştu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan ise Türkiye’nin desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Türkiye ile KKTC’nin et ile tırnak gibi olduğunu kaydeden Ersan, Eskişehir ile iletişimlerinin de son derece ilerlediğini ifade etti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri