ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR İÇİN ORTAK PAYDADA BULUŞMALIYIZ

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Sıtkı Karaca ve beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, şehrin geleceği için tüm kurum ve kuruluşların ortak paydada ve projelerde buluşması gerektiğini söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Sıtkı Karaca ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. ETO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Harun Karacan, Eskişehir’in tüm kurum ve kuruluşlarının ortak paydada buluşması, birlik ve beraberlik içinde şehre değer katacak projelerde bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizdi.

Şehrin enerjisini harekete geçirmek için işbirliği şart

 

Eskişehir’in geleceğinin belirlenmesinde tüccar ve sanayicilerin büyük rolü olacağına dikkat çeken Karacan, şehrin enerjisini harekete geçirebilmek için işbirliğinin şart olduğunu kaydetti. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak yeniden seçilen Harun Karacan’ı kutlayan ve başarılar dileyen MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Sıtkı Karaca şehre katkı sağlamak için çalışmaya ve destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri