ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR VE ÜLKEMİZİN HEDEFLERİ İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TÜMSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği toplantıda, Eskişehir’in ve ülkemizin hedefleri için ortak irade ile ve birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,  TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Toplantıda ETO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı’ndan oluşan heyet de yer aldı. TÜMSİAD Eskişehir Şubesi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Harun Karacan, Türkiye’nin 2023 hedeflerinde Eskişehir’in çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu hedeflerin gerçekleşmesi için şehrin tüm dinamiklerinin ortak irade ile hareket etmesi gerektiğini kaydetti. 

Atılan her adım ve verilen hizmetler ülkemiz için

Eskişehir’in ve Türkiye’nin geleceğinde tüccar ve sanayicilere çok büyük görevler düştüğünü ifade eden Karacan, bu bağlamda atılan her adımın, verilen her hizmetin ülkemizin geleceğine yön verdiğini söyledi. TOBB’da yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Harun Karacan’ı tebrik ederek sözlerine başlayan TÜMSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Engiz ise, Eskişehir Ticaret Odası’nın desteğini her zaman yakından hissettiklerini ifade etti. Başkan Karacan’ın birlik ve beraberlik çağrısını da olumlu değerlendiren Engiz, bu noktada destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri