ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ANADOLU’NUN GÜÇLÜ KADINLARI ESKİŞEHİR’DE BULUŞTU

Eskişehir,Aksaray, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Sivas, Yozgat’taki kadıngirişimciler kurullarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir İlKadın Girişimciler İcra Kurulu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi.

ETO koordinatörlüğündeki Eskişehir İlKadın Girişimciler İcra Kurulu, İç Anadolu Bölgesi’ndeki kadın girişimcileri“Anadolu’nun Güçlü Kadınları Eskişehir’de Buluşuyor” toplantısı adı altında biraraya getirdi. Toplantı 27 Haziran Perşembe günü Eskişehir Ticaret Odası’ndagerçekleşti. Toplantıya İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler İcra KuruluBaşkanı ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı,Eskişehir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Önder, Yönetim Kurulu ÜyeleriSüleyman Kutlu ve Ahmet Zeyrek, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu BaşkanıGüven Erdoğan katıldı. Toplantıda Eskişehir başta olmak üzere Aksaray,Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Sivas, Yozgat’taki kadın girişimcilerkurullarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 

Kadıngirişimci sayısını ve istihdamı artırmalıyız

Toplantıda konuşan İç Anadolu Bölgesi KadınGirişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı, daha önce İç AnadoluBölgesi’nde yer alan illerdeki kadın girişimcileri ziyaret ettiğini,sorunlarını ve beklentilerini dinlediğini ifade ederek, “Bizler hem kendişehrimiz için, hem de ülkemiz için gayret gösteren kadın girişimcileriz. Ülkemizekonomisinin teminatıyız, geleceğiyiz. Kadın girişimciliğinin gelişmesineyönelik yeni adımlar atmalıyız. Başarılı iş kadınlarını rol model olarak görülmesinisağlamalı, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla girişimci kadınlarımızı biraraya getirmeliyiz. Kadın girişimci ve yatırımcı sayısı arttığında işsizlikazalacak, şehrimizin ve ülkemizin kazandığı vergi geliri artacaktır” diyekonuştu.

Kadıngirişimcilerimiz 2023 hedeflerimiz için önemli

Toplantıda konuşan ETOBaşkan Yardımcısı Mustafa Önder, kadın girişimci sayısının artmasının ülkemizin2023 hedefleri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, bu bağlamda EskişehirTicaret Odası’nın TOBB’un desteğiyle büyük gayret gösterdiğini söyledi. Önder,gerçekleştirilen toplantı ile İç Anadolu Bölgesi’ndeki kadın girişimcilerinortak fikir ve proje üretebileceklerini, kadın girişimcileri bu yolda daha dacesaretlendirecek yol haritalarının belirlenebileceğini söyledi. Toplantıdaayrıca Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. AyhanYılmaz “Kurumsal Kültürü Yönetmek” başlığı adı altında bir sunumgerçekleştirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri