ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’NUN HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Eskişehir Ticaret Odası’nın Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 25 Haziran Salı günü gerçekleştirilen toplantı Meclis Başkanı Metin Güler’in açılış konuşması ile başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ETO’nun Haziran ayı faaliyetleri video sunum olarak meclis üyeleriyle paylaşıldı.

Önceliğimiz üyelerimiz ve Eskişehir’dir

Toplantıda konuşan Başkan Harun Karacan,ETO olarak her zaman üyelerine öncelik verdiklerini ve Eskişehir’in önceliklerini göz önünde bulundurduklarını ifade eden Karacan, Eskişehir’in önceliklerine hep kulak verdik. Şehrimizi geleceğe hazırlayan adımların öncüsü olmaya gayret ettik. Sözümüzde hep durduk, iyiliğe, güzelliğe omuz olduk.Şairin dediği gibi: “Memleket istedik. Ne zengin fakir, ne sen ben farkıolsun.Memleket istedik Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun”. Hep birleştiren, bütünleştiren, bir araya getiren bir anlayışı benimsedik. Eskişehir için en güzelini istedik” diye konuştu.

Eskişehir için çalışıyor, Eskişehir için yaşıyoruz

Eskişehir Ticaret Odası’nın birlik ve beraberlik içinde, ortak yol aramayı her zaman fayda olarak gördüğünü belirten Karacan, “Çünkü biz Eskişehir için çalışıyor, Eskişehir için yaşıyoruz. Birlik içinde beraberlik içinde çalışmakta, ortak yol aramakta her zaman fayda görüyoruz. Biz Eskişehir için Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi “Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönmebilmeyiz, yürürüz”Yolumuz aydınlık, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Yönetici Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Eskişehir Ticaret Odası Akreditasyon Uygulamaları kapsamında meclis toplantısının akabinde yeni seçilen komite ve meclis üyelerimize yönetici oryantasyonu eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim sonrasında yeni yöneticilerimize yönetici el kitapları teslim edildi. Bu sayede odanın sahip olduğu kurum kültürü yeni yöneticilerimizle paylaşılmış oldu.

 

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri