ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



TÜRK MÜTEŞEBBİSİNİN BAŞARILARINDA HİSARCIKLIOĞLU’NUN İMZASI VAR

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ülkemiz ekonomisinin geleceği ve Türk müteşebbisinin menfaatleri için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na yeni dönemde de can-ı gönülden destek vereceklerini söyledi.

 

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. 

 

Açıklamasında TOBB’un ülkemiz ekonomisinin en büyük çatı kuruluşu olduğuna dikkat çeken Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yaklaşık 1 Milyon 400 Bin müteşebbisi ile ülkemiz ekonomisine can vermektedir. 2023 hedeflerimiz için tüccar ve sanayicileri, kadın ve genç girişimcileriyle Türkiye ekonomisinin geleceğini inşa etmektedir. Türk özel sektörünün bu denli etkin olmasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu büyük pay sahibidir. TOBB’un uluslararası alandaki yetkinliği, küresel ekonomideki prestijinde Hisarcıklıoğlu’nun çok önemli katkısı bulunmaktadır. Avrupa Odalar Birliği, İslam Odaları Birliği, Milletlerarası Ticaret Odası gibi küresel ekonomi kuruluşlarında üstlendiği görevler Türk tüccar ve sanayicisini gururlandırmakta, cesaretlendirmektedir. Bugün Türk tüccar ve sanayisi geleceğe güvenle bakıyor, birlik ve beraberlik içinde hareket ediyorsa bu başarıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkloğlu’nun imzası vardır” diye konuştu.

 

Oda ve borsalarımızıngelişmesinde büyük payı var

 

TOBB çatısı altındaki oda ve borsaların Hisarcıklıoğlu yönetimindeki değişimine ve gelişimine işaret eden Karacan, “Türkiye’deki tüm oda ve borsaların hem kendi şehirlerindeki hem de ülke ekonomisindeki rolü şüphesizdir. Oda ve borsalarımızın kazandığı misyon, bütünleştirici gücü,  tüccar ve sanayicileri aynı platformda buluşturması TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu döneminde gerçekleştirmiştir. Bugün oda ve borsalarımız tüccar ve sanayicilerimiz için çözüm üreten, yol gösteren,yeni ufuklar çizen bir kimliğe kavuşmuşsa, Türk iş dünyası 2023 yılında 500 Milyar dolar ihracatı hedefliyor, bu hedefe inanıyorsa, Hisarcıklıoğlu bu idealin baş aktörlerindendir” şeklinde konuştu.

 

Eskişehir Ticaret Odası olarakdestek veriyoruz

 

Eskişehir Ticaret Odası olarak yeni dönemde de TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na gönülden destekverdiklerini ifade eden Karacan, “Ülkemiz ekonomisinin geleceği ve Türk müteşebbisinin menfaatleri için TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun misyonunun devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Eskişehir Ticaret Odası olarak hem ülkemizde hem de uluslararası arenada iş dünyamızı gururlandıran Başkan Hisarcıklıoğlu’nun önümüzdeki dönemde de görevine devam etmesi adına desteğimizi can-ı gönülden bildiriyoruz” dedi.
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri