ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ÖĞRENME ODAKLI TEMEL AB EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren AB BilgiMerkezi, lise öğrencilerine yönelik “ÖğrenmeOdaklı Temel AB Eğitimleri” gerçekleştirdi.

Türkiye’nin AB’ye katılım sürecindeki uyum çalışmalarına yerel düzeyde katkısağlanması ve Avrupa Birliği hakkında doğru bilginin öğrencilere verilmesi ışığındaTicaret Odası Meclis Salonunda eğitimler gerçekleştirildi.

Açılışkonuşmasını Eskişehir Ticaret Odası Başkanı  Harun Karacan’ın yaptığıetkinliklerde, Onur Çiftçi ve Yelda Erdoğan eğitmen olarak katılırken EskişehirAB Bilgi Merkezi Koordinatörü Gökhan Çobansoy da eğitimin içeriği ve AB BilgiMerkezinin çalışmaları hakkında öğrencilere bir sunu gerçekleştirdi.

Uygulamalı Eğitim İle Öğrendiler

Yaygınöğrenim ve uygulamalı gerçekleştirilen Temel AB Eğitimine Ticaret MeslekLisesi, Atatürk Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesiöğrencilerinden toplam 800 öğrenci katıldı. 

Öğrencileresabah oturumlarında Avrupa Bütünleşmesinin Tarihsel Gelişimi, Avrupa BirliğiKurumları, Türkiye – AB ortaklık ilişkisi; tarihsel gelişimi, kurumsal yapısı, müzakeresürecinde gelişmeleri ile Gençlik Politikası ve Programları tanıtıldı. Öğledensonraki oturumlarında ise öğrenciler öğrendikleri bilgiler ışında gruplaraayrılarak aktif katılımlı keşif oyunu oynadılar.

 

Etkinlikhaftası, eğitimlerin tamamlanmasından sonra keşif oyununda başarılı olan gruplaraAvrupa Birliğinin temel değeri olan "Farklılıklar İçinde Birlik"temasını yansıtan perküsyon eğitimi ile tamamlandı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri