ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AB ÖYKÜ YARIŞMASININ ESKİŞEHİR İL DERECELERİ BELİRLENDİ

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi tarafından yürütülen Öyküyarışmasının il etabında başarılı olan öğrenciler için ödül töreni ETO YunusEmre Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dereceye giren ve Eskişehir’i temsiledecek öğrenciler; Fatih Fen Lisesi’nden Nurseda Varol, Özel AtayurtOkulları’ndan Serva Pınarbaşı ve Zeynep Durdu oldu.

Yapılan ödül törenineEskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir İl Milli Eğitim, Ortaöğretim Şube Müdürü Ethem Ceran dereceyegiren öğrencilerin danışman öğretmenleri, velileri ve okul müdürleri katıldı.

Final Etabında Dereceye Giren İlk Üç Eser SahibiÖğrencilere Avrupa’da İki Ülkeye Gitmeye Hak Kazanacak.

Dereceye giren öğrencileri tebrikeden Başkan Karacan, öğrencilerin kazandıklarının başarının, kendileri içinileride daha büyük fırsat kapılarını açması temennisinde bulundu. Törende İlküçe giren öğrencilerin okulları başta olmak üzere, danışman öğretmenlere vedesteklerinden dolayı Eskişehir İl Milli Eğitim, OrtaöğretimŞube Müdürüne plakettakdim edildi.

AB Bilgi Merkezlerininfaaliyet gösterdiği Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne,Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon veVan illerinde ve İstanbul’da gerçekleştirilen yarışmada, her ilin ilk üç eseri 12-14Haziran 2013 tarihinde Eskişehir’de yapılacak ulusal finalde dereceye girmekiçin yarışacak.

Finale kalan ilk üç derecesahibi öğrenci, danışman öğretmeni ile birlikte Belçika ve bir AB ülkesiniziyaret etmeye hak kazanacak.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri