ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKAN KARACAN GENÇLERE GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Mesleki Eğitim Kariyer Günü”nde öğrencilerle girişimcilik hakkında tecrübelerini paylaşarak, iş yaşamında başarı için izlenmesi gereken yolları aktardı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Mesleki Eğitim Kariyer Günü’ne konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik 30 Mayıs Perşembe günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Şehrimizdeki tüm meslek liselerinde öğrenim gören öğrencilerin katıldığı Mesleki Eğitim Kariyer Günü’nde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Yoldaş da yer aldı. Öğrencilere girişimciliği anlatan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için girişimci sayısını artırması gerektiğini ve bu hedeflere gençlerin ulaştıracağını söyledi.

Hedefinizi belirlemeli, kendinizi geliştirmelisiniz

Türkiye’nin hedefleri için gençlere büyük bir görev düştüğünü belirten Başkan Karacan, “ Kariyer planınızı şimdiden yapmalısınız. Hedeflerinizi belirlemelisiniz. Okulda öğrendiklerinizle yetinmemeli, kurum ve kuruluşları da incelemelisiniz. Kendinizi sürekli geliştirmeli, hedefleriniz doğrultusunda pes etmeden çalışmalısınız. Başarısız olduğunuzda bile vazgeçmemeli, bu yolda emek vermelisiniz” diye konuştu.Karacan ayrıca gençlerimizin yetişmesinde ve mesleki eğitimlerinde öğretmenlerin büyük bir çaba sarf ettiğini de ifade etti. Başkan Karacan öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri