ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO AVANTAJLA ÜYELERE %60’A VARAN İNDİRİMLİ FİYATLAR

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine indirimli alışveriş ve hizmet alımı sağlayan ETO AVANTAJ;  sağlık, restoran, kafe, kurye, araç kiralama, eğitim, özel kurs, kırtasiye, fotoğraf çekimi, akaryakıt ve daha birçok sektördeki alışveriş ve hizmet alımında %60’a varan indirimli fiyatlar sunuyor.

 

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobil uygulaması ETO AVANTAJ üyelere yeni fırsatlar sağlamaya devam ediyor. ETO üyeleri, ETO AVANTAJ sayesinde akaryakıtta %3’e, restoran ve kafe harcamalarında %20’ye, sağlık harcamalarında %35’e kadar indirim kazanıyor. Üyelere konaklamada %25’e, otomotiv ve araç kiralamada %35’e, güzellik ve bakımda %30’a, teknoloji ve bilişim alanındaki hizmet alımlarında %40’a varan indirimler sunan ETO AVANTAJ, ev dekorasyonu ve spada %20’ye, optik harcamalarında %20’ye, kuru temizleme, kurye, düğün ve davet salonu, fotoğraf çekimi harcamalarında  %40’a varan indirim imkanı sunuyor.

 

ETO üyeleri eğitim harcamalarını da indirimli yapıyor

 

ETO AVANTAJ Eskişehir Ticaret Odası üyelerine eğitim harcamalarında da ayrıcalık sağlıyor. ETO üyeleri özel okul, kurs, dil eğitimi, özel eğitim ve rehabilitasyon harcamalarında da indirimli fiyatlardan yararlanıyor. Eğitim alanında ETO AVANTAJ ile uygulanan indirim %60’a kadar ulaşıyor.

 

Güler: “Üyelerimize indirim ve fırsatlar sağlamaya devam edeceğiz”

 

ETO AVANTAJ uygulaması hakkında bilgi veren Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, uygulamada üyelere sunulan kampanya sayısının 240’a, uygulama kullanıcı sayısının 2627’ye ulaştığını söyledi. Tüm ETO üyelerinin uygulamayı Play Store ve Apple Store aracılığıyla kolaylıkla cep telefonuna indirerek kullanabileceğini belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO AVANTAJ’ın üyelere işlem kolaylığı sağladığını ve odanın sunduğu eğitim ve seminer hizmetlerinden üyelerin hızla yararlanabildiğini söyledi. ETO AVANTAJ’daki kampanya ve kullanıcı sayısının artmaya devam ettiğini belirten Güler, üyelere indirimli fiyatlar ve fırsatlar sağlamayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri