ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO HEYETİNDEN İLÇE BELEDİYELERİNE ZİYARET

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyetle birlikte Alpu, Beylikova, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret ederek, ilçelerin ekonomisi hakkında istişarede bulundu.

 

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Özgür Alp, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Köksal ve Meclis Divan Katibi Çağrı Cansever ilçelerde bir dizi ziyarette bulundu. ETO heyeti, ilçe belediye başkanlarını tebrik etmek ve ilçelerin ekonomilerine dair görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller’i, Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak’ı, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’u, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’yi, Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen’i ziyaret etti.

 

ETO ilçelerin kalkınmasına destek vermeye devam edecek

 

Ziyaretlerde belediye başkanlarına yeni dönem için başarı dileklerini ileten ETO Başkanı Metin Güler; Alpu, Beylikova, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinin ekonomisi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. ETO’nun ilçelerin kalkınmasına özel bir önem verdiğini ve ilçelerdeki ticaret ve sanayinin gelişimine katkı sağlayacak projeleri desteklediğini belirten Güler, bu kapsamda ETO’nun Beylikova Tarıma Dayalı Besi Organize Sanayi Bölgesi ve Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi’nin iştirakçilerinden biri olduğunu söyledi.

 

İlçelerdeki tarıma dayalı ekonomi ticaret ve sanayiyle güçlendirilmeli

 

Ziyaretlerde ilçelerdeki ticari ve sanayi gelişimin şehrin sosyal ve kültürel kalkınmasına da katkı sağladığını ve şehre olan göçü azalttığını belirten Güler, ilçelerdeki tarıma dayalı ekonominin ticaret ve sanayiyle güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın ilçelerin gelişimi için belediyelerle ve kaymakamlıklarla işbirliği yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Güler, ilçelerdeki girişimciliğin geliştirilmesi, firma sayısının ve istihdamın artırılması için destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri