ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



19 MAYIS’I GURURLA KUTLUYORUZ

Türk milleti olarak, büyük önderimiz ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bağımsızlık mücadelemizi başlatmak için Samsun’a çıkışının 105. yıl dönümünü kutluyoruz. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, toprakları düşmanlar tarafından işgal edilmiş ülkemizi bağımsızlığa kavuşturmak için ilk adımı Samsun’da atmış, atalarımız cesaretiyle ve dünyada eşi benzeri görülmeyen bir mücadeleyle bağımsızlığımızı kazanmıştır. 

19 Mayıs tarihinin gençlerimize bayram olarak ilan edilmesi, bu ülkenin gençlerine verdiği değeri göstermekle beraber evlatlarımızın ülkemizin geleceğindeki sorumluluğunu da ortaya koymaktadır. 

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz gençlerimize güveniyor, ülkemizi Atatürk’ün işaret ettiği  hedeflere ulaştırmak için evlatlarımızın canla ve başla üretip çalışacağına inanıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı gururla kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri