ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



İLÇELERİMİZ KALKINSIN ESKİŞEHİR KAZANSIN

TOOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETO Başkanı Harun Karacan, Eskişehir'in ilçe belediye başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda yalnızca şehir merkezinin değil ilçelerin de gelişiminin öneminin altını çizdi.

   Eskişehir Ticaret Odası, ilçe belediye başkanlarını bir araya getirdi. İlçelerimizin sosyal ve ekonomik kalkınmalarına hız vermek amacıyla gerçekleştirilen çalıştaya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETO Başkanı Harun Karacan, Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Günyüzü Belediye Başkanı M. Remzi Arayıt, Han Belediye Başkanı Mustafa Pekak, İnönü Belediye Başkanı İsmail Karaköse, Mahmudiye Belediye Başkanı Ayşe Güney, Mihalgazi Belediye Başkanı Murteza Karabaş, Sarıcakaya Belediyesi Başkanı Ali Kahya, Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen, Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Arslan, Eskişehir Ticaret Odası Proje Ofisi yetkilileri ile ABİGEM Eskişehir Genel Müdürü İlker Sökmen katıldı. 

   Eskişehir'in yakaladığı ivmenin ilçelerimizde de sürmesi çok önemli

   Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, kentin gelişiminin sadece merkezde değil ilçelerde de sağlanması gerektiğini kaydederek, “Bir şehrin gelişiminde onu besleyen tüm unsurların payı çok büyüktür. Eskişehir'in yakaladığı ivmenin ilçelerimizde de sağlanmasını çok önemsiyoruz. Bu yüzden Eskişehir Ticaret Odası olarak ilçe belediyelerimizin gelişmesine hız katmak için gerek proje yazımında, gerek çalışmaların desteklenmesi adına elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu. ABİGEM'in verdiği destekler hakkında bilgi verildiği toplantıda, İlçe belediye başkanları yürüttükleri proje ve çalışmalar hakkında istişarede bulundular. 
   
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri