ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2020 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ocak olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Güler, Eskişehir’in ve üyelerin sorunlarının çözümü için takipçi etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nda 2020 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı. Toplantı 28 Ocak Salı günü Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıdaki konuşmasına Elazığ ve Malatya’daki deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ocak ayında şehit düşen Eskişehirli Piyade Binbaşı Şevket Tombul için de taziyesini bildirdi.

Eskişehir’in taleplerini bizzat aktardık

Ocak ayında Geleceğe Değer Katan Liderler Ödül töreni vesilesiyle tüccar ve sanayici ile bir araya geldiklerini belirten Güler, Eskişehir’in öncelikli meseleleri olan Kuzey Çevre yolu, Hasanbey Lojistik Merkezi’nin Gemlik Limanı ile bağlantısının yapılması ve Milli Yüksek Hızlı Tren’in Eskişehir’de üretilmesi hakkındaki taleplerini Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a bizzat iletme imkanı bulduklarını söyledi. Taleplerinin takipçisi olacaklarını belirten Güler, üyelerin beklenti ve isteklerini iletmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Anadolu Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladıklarını hatırlatan Güler, eğitim başta olmak üzere bir çok alanda üniversitenin akademik birikimin iş dünyasının tecrübesiyle bir araya getirmeyi planladıklarını ifade etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri