ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR HOBİ, SPOR VE HEDİYELİK EŞYA FUARI AÇILDI

Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı, Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı törenle başladı.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin ev sahipliğinde Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı başladı. 24 Ekim Perşembe günü gerçekleşen açılış törenine Eskişehir Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve Alper Balcı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TÜYAP Anadolu Fuarları A. Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ve çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı. Törende konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin ev sahipliğinde 6. fuar organizasyonunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Eskişehir’in fuarcılıkta Türkiye’nin ilk beş şehri arasında yer alması için çalıştıklarını belirten Güler, fuarların ilgili sektörün yanı sıra, konaklama, restoran, ulaşım, reklamcılık gibi ilintili sektörlere de katma değer sağladığını dile getirdi.

Eskişehir yılın en iyi çıkış yapan fuar merkezlerinden biri oldu

ETO Başkanı Güler,  fuarın düzenlenmesine katkı sağlayan ve destek olan kuruluşlara teşekkür etti. Törende konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları A. Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz ise, Eskişehir’de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıkları belirterek, “Eskişehir yılın en iyi çıkış yapan ve en çok ziyaret edilen fuar merkezlerimizden biri oldu. Bu yılın içerisinde Eskişehir’de düzenlenen bütün fuarlarımız beklentilerimizin çok üzerinde başarıyla ulaştık. Hem katılımcı sayısı, hem ziyaretçi sayısı hem de şehrimize kattığı etkinlikler bakımından bereketli bir yıl geçirdik. 14 -17 Kasım’daki Eskişehir İnşaat Fuarı ve 10 – 15 Aralık’taki Eskişehir Kitap Fuarı ile 2019 yılını tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri