ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE YENİ UYGULAMALAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ETO’nun eylül olağan meclis toplantısında konuşan Güler, odanın E-Oda kapsamında yürüttüğü dijital çalışmalara vurgu yaparak, yeni dijital dönüşüm uygulamaları ile üyelerinin işlerini daha da kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın eylül olağan meclis toplantısı yapısı yapıldı.  24 Eylül Salı günü ETO Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından ay boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu yapıldı. Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Akademi’nin 2019-2020 takviminin belirlendiğini ve etkinliklerin Eylül ayı itibariyle başladığını söyledi. Eğitim ve seminer faaliyetlerinin yanı sıra yurt içi fuar ziyaretlerinin tamamının meslek komiteleri ve üyelerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirten Güler, üyelerin isteklerini yerine getirebilmek için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Üyelere ve çalışanlarına internet üzerinden vize başvurusu

ETO’nun dijital dönüşüm uygulamaları kapsamında bir yeniliğe daha imza attığını belirten Güler, daha önce hizmete sunulan online işlemlere vize başvurusunun da eklendiğini söyledi. ETO üyeleri ve çalışanlarının artık eğitim, seminer başvurusu ve fuar başvurusunun yanı sıra vize işlemlerini de odaya gelmeden internet üzerinden yapabildiğini belirten Güler, üyelerin işlerini kolaylaştıracak yeni uygulamalar için çalıştıklarını dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri