ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAŞKAN GÜLER İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Mart olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Güler, İstihdam Seferberliği kapsamında verilen teşvik ve desteklerin önemine değinerek, tüccar ve sanayicilerin bu fırsattan yararlanmaları gerektiğine dikkat çekti.

Eskişehir Ticaret Odası’nda Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.  Toplantı 26 Mart Salı günü,  ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkan Yardımcısı Metin Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, ülkede olduğu gibi Eskişehir’de de gündemin yerel seçimler olduğunu belirterek, tüm adaylara başarılar diledi. Belediye başkanı adaylarına Eskişehir’in sorunlarını ve ETO’nun taleplerini ilettiklerini belirten Güler, sorunların çözülmesi ile Eskişehir’in ve şehir ekonomisinin ivme kazanacağını kaydetti.

Tüccar ve sanayici istihdam seferberliğinden yararlanmalı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile gerçekleştirilen istişare toplantısına da değinen Güler, toplantıda üyelerin taleplerini aktardıklarını, üyelerin sorun ve beklentilerini dile getirmeye devam edeceklerini söyledi. Eskişehir Ticaret Odası’nın İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında yürüttüğü çalışmaları da aktaran Güler, istihdam seferberliğinin tüccar ve sanayiciye çok ciddi destek ve teşvik sağladığını belirterek, üyelerin bu kolaylıklardan yararlanmaların menfaatlerine olacağını dile getirdi. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri