ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAKAN ÇAVUŞOĞLU ESKİŞEHİR’DE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Eskişehir’deki iş insanları ile bir araya geldiği toplantıya katıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir’de iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 1 Mart Cuma günü gerçekleşen toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile birlikte katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, Türk ürünlerinin dünyada girmediği ülke kalmadığını belirterek, ihracatta Türkiye’nin büyük başarılara imza attığını kaydetti.

AB vizesi sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalar sürüyor

Schengen vizesi sorununu kaldırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Çavuşoğlu, Avrupa’nın ekonomik kalkınması için Türkiye’nin önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Eskişehir’in ekonomik potansiyeline de vurgu yapan Çavuşoğlu, Eskişehir’in sanayiden, turizme kadar çok geniş imkanlara sahip olduğunu belirterek, bu imkanlardan daha fazla yararlanabilmek için destek vereceklerini kaydetti. Eskişehir’in sağlık turizminden de hak ettiği payı alabilmesi gerektiğini belirten Çavuşoğlu,  Eskişehir’in ihracatını daha da geliştirebilecek imkanları bulunduğuna dikkat çekti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri