ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ŞUBAT OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ETO’nun Şubat olağan meclis toplantısında konuşan Güler, düzenlenen fuarlar ile şehir ekonomisine hareketlilik geldiğini belirterek önümüzdeki yıllarda Eskişehir’in fuarcılıkta uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacağını vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nda Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantı 26 Şubat Salı günü ETO Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşması ile başladı. Şubat ayı faaliyetlerinin sunum olarak meclis üyeleriyle paylaşıldığı toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Şubat ayında Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak 3 fuar düzenlenmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, düzenlenen fuarlarla şehir ekonomisine hareketlilik geldiğini kaydetti.

Eskişehir ile özdeşleşen uluslararası fuar hedefliyoruz

Fuarları yaklaşık 46 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Güler, üyelere yeni kazanç kapısı sağlamaktan sevinç duyduklarını belirterek, önümüzdeki dönemde şehir ile özdeşleşen ve uluslararası öneme sahip fuar organizasyonlarına imza atmayı hedeflediklerini dile getirdi. ETO’nun meslek komitelerinin etkin olarak çalışmalarını sürdürdüğünü de ifade eden Güler, bu sayede üyelerin sorunlarının ilgili kurum ve kuruluşlara meslek komiteleri aracılığıyla iletildiğini, tüccar ve sanayicinin sıkıntılarına çare arandığını söyledi. Güler, üyelerinin sorunları için çaba gösteren meslek komitelerine gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri