ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



MİLLETVEKİLLERİ ÇAKIRÖZER VE SÜLLÜ BAŞKAN GÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ.

 Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Rabia Akman, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman ile birlikte, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti. 11 Eylül Salı günü gerçekleşen ziyarette ETO yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin TBMM ve Eskişehir'deki çalışmaları hakkında bilgi veren heyet, Eskişehir'in gelişimine katkı sağlayacak kurum ve kuruluşlarla her zaman dayanışma içinde olacaklarının altını çizdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüccar ve sanayicinin sorun ve taleplerini aktardı. ETO Başkanı Güler, tüccar ve sanayicinin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çözüm aradıkları için CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ile Jale Nur Süllü'ye teşekkür ederek başarı temennisinde bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri