ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



METİN GÜLER ETO’DA YENİDEN BAŞKAN

Eskişehir Ticaret Odası meclisi yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini belirledi. 12 Nisan Perşembe günü gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Metin Güler güven tazeledi. Yeni yönetimde Ali Şemseddin Koşar ve Süleyman Kutlu ise yönetim kurulu başkan yardımcısı oldu. Aytekin Sakaklı, Bülent Şarlar, Emre Demir, İsmail Çavdar, Mehmet Kahya, Orhan Köksal, Özgür Alp, Volkan Ay yönetim kurulu asil üyesi oldu. Yönetim kurulu yedek üyeleri ise Faruk Akay, Ali Ateş, Hürcan Alhan, Serdar İzmir, Yasin Bakılan, Şevket Pehlivan, Aşkın Duman, Çiğdem Dedeoğlu, İrfan Gümüş, Yasin Uğur Arıkan olarak belirlendi.

Disiplin kurulu ve TOBB delegeleri belirlendi

ETO’nun yeni dönemde görev yapacak disiplin kurulu da belli oldu. Buna göre A. İskender Bayar, Hakan Işık, Ahmet Zeyrek, Erol Doğan, Behzat Özbiçen, Enbiya Kumaş disiplin kurulu asil üyesi olarak seçildi.  TOBB’da Eskişehir Ticaret Odası’nı temsil edecek olan delegeler ise Ali Şemsettin Koşar, Ali Yılmaz, Cüneyt Aydemir, Faruk Akay, Gürbüz Özkaya, Halil Çetintürk, Halil İbrahim Ara, Hürcan Alhan, Hüsniye Tali, Hüsnü Ünalan, İrfan Gümüş, İsmail Mermer, Kerem Can Apaydın, Metin Çavuşoğlu, Metin Öztürk, Mithat Yatır, Murat Destici, Mustafa Kurtuluş, Özgür Alp, Recep Can, Sadun Selçuk Yalçın, Sermet Özgöde, Süleyman Kutlu olarak belirlendi.

Güler: “ETO meclisinin % 67’si değişti”

Seçimler hakkında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, uzun bir maratonun ardından seçimlerin tamamlandığını belirterek, yeni dönemin Eskişehir Ticaret Odası camiasına, üyelere ve Eskişehir ekonomisine hayırlı olmasını diledi.  ETO’nun yeni meclisinde de önemli değişiklikler olduğunu kaydeden Güler,  meclis yaş ortalamasının 51’den 47’ye indiğini, meclisteki değişim oranının ise % 67 olduğunu ve yeni isimlere görev verildiğini kaydetti. ETO’da seçim gündeminin artık sona erdiğini kaydeden Güler, bundan böyle projelere ve hedeflere odaklanacaklarını belirterek, ticaretin gelişmesi, üyelerin daha çok kazanması için gayret göstereceklerini dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri