ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GAZETECİLER FUAR KONGRE MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Eskişehir’deki basın mensupları ETO Başkanı Metin Güler ile Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde bir araya gelerek, projenin son durumu hakkında bilgi aldılar.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yapımı devam eden Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası inşaat alanında basın toplantısı gerçekleştirdi. 13 Mart Salı günü gerçekleşen toplantıda Başkan Güler projenin mevcut durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, EFKM’nin Eskişehir ekonomisine yılda 600 milyon lira kazanç sağlayacağını dile getirdi. EFKM’yi Eskişehir’in kalkınma projesi olarak gördüklerini belirten Güler, projenin fizibilite sürecinden ihale sürecine kadar yoğun bir tempo ile yürütüldüğünü, projeye Eskişehir’deki üniversiteler, odalar ve belediyelerin de iştirak etmek suretiyle destek verdiğini dile getirdi.

Fuar Kongre Merkezi’nden tüm şehir yararlanacak

Eskişehir Ticaret Odası’nın sadece aidat gelirleri ile ayakta kalan oda durumundan proje üreten, yatırım yapan bir oda konumuna geldiğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin de bu vizyon doğrultusunda hayata geçirildiğini, EFKM’nin yalnızca ETO’nun üyelerinin değil tüm şehrin yararlanacağı bir merkez olacağını dile getirdi. Türkiye’de bir çok odanın fuar merkezlerinin faaliyete geçmesini üstlendiğini kaydeden Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın bu doğrultuda üzerine düşen görevi yerine getirdiğini dile getirdi. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin şehrin önünü açacak ve Eskişehir’e katkı sağlayacak bir proje olduğunu söyleyen ETO Başkanı Metin Güler, proje sayesinde hizmet sektörü başta olmak üzere bir çok alanda faaliyet gösteren tüccar, sanayici ve esnafın daha çok kazanacağını ifade etti. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, basın toplantısının ardından gazetecilerle birlikte Eskişehir Fuar Kongre Merkezi projesini gezdi.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri